Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Kochanek Heleny pisze:
hls pisze:
Tak, u mnie LSD powoduje szczękościsk - na pewno. Właśnie po ostatnim tripie miałam ubytek na zębie i pogryzioną jamę ustną, po DMT nic takiego nie zaobserwowałam.

Nie wyobrażam sobie, by podczas 8-12 godzinnego tripa na LSD cały czas żuć gumę do żucia, m.in. dlatego, że nienawidzę gum do żucia ;)

Kiedyś jedna dziewczyna poleciła mi.. smoczek, co myślicie o tym pomyśle?

Dla mnie zęby nie są błahym powodem, nie chce zostać szczerbata przez takie zabawy ;)
Nie mogę sobie wyobrazić coś Ty wyrabiała z tymi zębami, żeby skruszyć choć jednego po kwasie:D Mi się nigdy nic takiego nie zdarzyło po długich latach na stimach, opio, sajko itd itd;)

Nie mam pojęcia czy smoczek Ci pomoże, na pewno wzbogaci tripa współuczestnikom hehe:)

A może problem, który spowodował ten ubytek leży bardziej po stronie samych zębów niż zażywanej substancji? Nie twierdzę, że o nie nie dbasz ale może masz niedobory jakiś minerałów czy cuś?

Oczywiście dbam o zęby :), ale mam je słabe w genach, dlatego szukam dobrego rozwiązania.
  • 1038 / 142 / 0
Moze spytaj stomatologa o jakies suplementy?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.