Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 315 / 0
Jeśli będziesz płakał, a łzy nie będą Ci płynąć po plecach, to nie ma powodu do niepokoju :-D
Raczej nie powiem nic nowego, ale na pewno mocnego w swojej prostocie - nie fukaj ;-)
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
mialem cos takiego po stymulantach, że oczy mi gdzieś uciekały, dość słaba opcja, miałem troche stracha.
Uwaga! Użytkownik KAENTE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 86 / 0
Jak ci się literki dwoją podczas uciekania tego oka to pewno jest to efekt przećpania :D
Po pewnym czasie stymulanty mogą zacząć działać delirycznie(i to już od pierwszej krechy) i wtedy jedyne co ci pomoże to podnieść acetylocholine. Polecam betel na wszelkie wzrokowe jazdy na spidach. Jak sam betel nie da rady to dojebać troche yohimbiny(nadmierna aktywacja alfa-2 też powoduje rozjebanie wzroku).
  • 56 / / 0
A myślałem że tylko ja tak mam z tym zezem. Mi się to zdarza głównie rano, po którymś dociągu (zazwyczaj po 5mapb). Rzeczywiście wygląda to makabrycznie i jest na tyle upierdliwe że czasem gaza i plastrem zaklejam sobie "lecące" oko.
  • 15 / 2 / 0
Mi ostro zawija oko do środka, ale miałem zeza operowanego, wrodzonego wiec.
  • 1 / / 0
Właśnie tez mi sie przytafilo uciekające oko po tym jak walnałem po dlugiej przerwie. Ktoś wie może ile to sie utrzymuje srednio? u mnie drugi dzien i trochw juz denerwuje
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.