Myślałem, że skoro tak dobrze widać żyły na stopach, to iniekcja będzie banalnie prosta.
Ale to nie tak.
Nawet wjazd jest słabszy.
Fuzja - D5
Anabolik promował walenie w pachwinę.
Jak za dużo przypierdolisz to siedzisz z opuszczonymi gaciami.
10 marca 2024INeedMoney pisze: pachwina to mowisz o tej grubej zyle ktorej nie widac golym okiem? co idzie obok tetnicy i jakiegos nerwa? i trzeba sie wbic na jakies 2cm? na szyji to jedynie pod palcami wyczuwam jakies zyly ale chyba obok idzie tetnica i nie wiem co jest co, widoczne to one nie są.
Ja na twoim miejscu przejrzałabym dokładniej ręce. Dłonie, palce, "wątrobówki", ramiona, nadgarstki.
Szukaj i szukaj. Jestem pewna , że coś gdzieś jest.
Możesz delikatnie rozmasowywac gulke
12 marca 2024Turbominetajzer3000 pisze: Pytanko do bardziej doświadczonych co tu teraz mi się stanie. najprawdopodobniej wysk9czyłem z żyły, mianowicie po skończonej iniekcji patrzę a został mi pod skórą spory bombelek który teraz po kilku minutach spuchł i zaczął pobolewać. Acz grzeje miło. Zrobić coś z tym czy samo przejdzie?
swoja droga, podali mi 3 x nalokson, medyk mowil ze pierwszy podaja w ramie bo sie wolniej rozpuszcza, a czesto cpuny budza sie i krzycza na nich ze marnuja towar i uciekaja, wiec daja im wieksza szanse na przezycie... taka ciekawostka
scalono - WRB
13 marca 2024Ivival pisze:Musiałby Ci ktoś pokazać, które to miejsce. Inaczej możesz się zestresowac na maksa z powodu odczuć w trakcie.10 marca 2024INeedMoney pisze: pachwina to mowisz o tej grubej zyle ktorej nie widac golym okiem? co idzie obok tetnicy i jakiegos nerwa? i trzeba sie wbic na jakies 2cm? na szyji to jedynie pod palcami wyczuwam jakies zyly ale chyba obok idzie tetnica i nie wiem co jest co, widoczne to one nie są.
Ja na twoim miejscu przejrzałabym dokładniej ręce. Dłonie, palce, "wątrobówki", ramiona, nadgarstki.
Szukaj i szukaj. Jestem pewna , że coś gdzieś jest.
12 marca 2024london5 pisze: Anabolik promował walenie w pachwinę.
Jak za dużo przypierdolisz to siedzisz z opuszczonymi gaciami.
podobno pod bicepsem jest jaka spora zyla ale nie udalo mi sie w nią trafic...
//to nie temat na tego typu rozmowy więc proszę moda o przeniesienie naszej pogawędki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.