Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 702 / 58 / 0
Nawet jak to PMA to jedna ci nic nie zrobi. A to, że to faktycznie PMA to szansa mała.
  • 291 / 7 / 0
Te twoje żółte redbulle to za profesjonalnie nie są zrobione u mnie te niebieskie prostokątne o niebo lepiej wyglądają razie zbite i ładniejsze. A teraz pytanie jadł ktoś piguł lock znaczek jak by zamek zamknięty kolor różowe i zielone proszę o opinie?
  • 15 / 4 / 0
Chodziło mi o to, że widziałem dużo gorzej zrobione niekiedy :D ktoś coś o tych transformersach? Wyglądają na dużą, ciekaw jestem co tam siedzi.
  • 3 / / 0
  • 10 / 1 / 0
10 listopada 2017MyEvil pisze:
Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.

[ external image ]
supermeny jak najbardziej sa na PMA, nawet sam admin pilsreport o nich pisal i ostrzegal, ja rowniez po nich mialem nieprzyjmna przygode, nie polecam
  • 608 / 59 / 0
Nazwa: rolls royce
Kolor: wyblakły pomarańcz/różowy z czarnymi kropkami
Kształt: prostokątne
Logo: rolls royce
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: 10.11.2017
Sposób przyjęcia: oralnie cała, następnie dorzutki 2x 0,5
Opis działania: Pełnie mocy pokazują podczas tańca :) Wkręca sie faza "Z kobietami tańczy sie chujowo"
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: Obstawiam 120 do 150 mg
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 27 / 1 / 0
Siemaneczko,
mial ktos do czynienia z różowymi heisenbergami w malopolsce? Ładnie zrobione, czerwono-różowe, bez przedziałki, wycięte na kształt, z obu stron twarz heisenberga z bb.
Gdzies na angielszczyźnie pisało, ze to pentylon, a pare stron wczesniej ktos pisał, ze mula jak cholera. Ktos cos?:)
  • 12 / / 0
Gold bar, na tyle 199.9 podkarpackie
Ktoś coś wie?
  • 610 / 29 / 0
09 listopada 2017Niezidentyfikowany pisze:
Te bugatti malutkie więc wnioskuję że nie dużo
Ale wielkość niekoniecznie musi oznaczać że siedzi w niej mało. No chyba że ma np. 1mm x 1mm %-D
  • 5211 / 931 / 0
12 listopada 2017tesla156 pisze:
Gold bar, na tyle 199.9 podkarpackie
Ktoś coś wie?
Dobre według mnie mają deklarowane 199,9.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
Zablokowany
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.