Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2877 / 266 / 0
dzonty pisze:
ganja0905 pisze:
Logo: Mickey Mouse
Kolor: Żółty
Cena: Grosze

Dostałem dziś 2 na próbę i sam nie wiem co to jest :) Może wy więcej Mi powiecie ? :)Fotka w linku poniżej !

http://s22.postimg.org/km1mvobj5/126954 ... 0943_o.jpg
ogolnie jest tego mnostwo w wlkp z 3 roznych zrodel mam te myszki, wszyscy na forum mowia ze 2c-b. Na szczescie jadlem 2c-b za czasow jak bylo legalne i tak nie dzialalo (5lat temu i pomaranczowe myszki byly na 2c-b te sa żółte. ). Jak dla mnie slabe nbome. Ale nikt mi niech nie wmawia ze to 2c-b bo chyba tego nie jadl. Na tych mychach masz chamskie w chuj haluny

PS; przeciez to jest w chuj podobne do 25b-nbome
ja tak mówię na podstawie opinii w necie oraz znajomych, którzy próbowali też, tak jak ja 2c-b w pudrze. ja właśnie tylko w pudrze zawsze to spożywam wciągając
  • 6 / / 0
Siemanko. Smakowałem te Mickey Mouse i powiem wam szczerzę, że jak dla mnie to straszna kiszka... Lekkie falowanie obrazu i koniec.... Nie polecam !
  • 95 / / 0
Ktoś testował serca/minusy z Torunia ?
  • 1167 / 13 / 0
Ying Yang czerwone w pomorskim i kujawko pomorskim
ktos cos wie?
  • 2877 / 266 / 0
ganja0905 pisze:
Siemanko. Smakowałem te Mickey Mouse i powiem wam szczerzę, że jak dla mnie to straszna kiszka... Lekkie falowanie obrazu i koniec.... Nie polecam !
jebnij to po nosie ;)
  • 1329 / 58 / 0
p4weu pisze:
ganja0905 pisze:
jebnij to po nosie ;)
^ to. Przy snifie działanie jest dużo mocniejsze, sprawdzone przeze mnie und potwierdzone przez wszystkich innych znajomych użytkowników tych myszek. Przy wciąganiu, nawet pół tabletki działało zadowalająco.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 2877 / 266 / 0
dokładnie, 2C-B jedzone jest CHUJOWE i jak ktoś ocenia tę substancję po zjedzeniu oralnie to slabo. sam jak już pisałem 2C-B używałem tylko w pudrze, ale jedzone ledwo co działa, a wciągnięcie nawet kilku mg juz zdecydowanie działa i to mocno
  • 44 / 1 / 0
Siemanizacja , różowe granaty (pychota) jak ktoś wspomniał dobrej jakości MDMA , pozdro :gun:
  • 732 / 57 / 0
I ja potwierdzam ze oralnie były chujowe ale nie pomyślałem o sniffie, przydatna rada :)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 553 / 117 / 0
Granaty kozak
Zielone prostokątne hainekeny również kozak MDMA, jeśli ktoś się spotka brać śmiało:)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.