Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Nazwa: serca
Kolor: biały
Kształt: okrągłe (zrobiłam fotki ale wyszły niewyraźnie więc nie będę zamieszczać)
wyglądały dokładnie tak jak na fotce od newbe z dnia 23.07.2007, 20:58 #1040
Logo: serce wklęsłe
Gdzie kupione:małopolska
Kiedy kupione: 21 lipca 2007 (musiałam kupić 30)
Sposób przyjęcia: połykane
Opis działania: najpierw o godzinie 23:00 wszamałam jedną odczekałam godzinę lekkie uderzenie, kolorki troszkę ładniejsze, zarzuciłam drugą i się zaczęło, banan na buzi, szczękościsk, gadka i już potem taniec do 3:00 z małymi przerwami na siku, piciu i papieroska:)
Ocena działania: w skali do 10 daję 7 bo jadłam już lepsze
Dodatkowe komentarze: wcześniej jadłam 5htp
Jakoś wyjątkowo bardzo mocno gadulec mi się wkręcił:)
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
Nazwa: znowu białe serca
Kształt: okrągłe
Logo: serce
Gdzie kupione: małopolska
Kiedy kupione: tydzień temu
Sposób przyjęcia: połykanie
Opis działania: najpierw wzięłam 2 i tak mocno weszy, że wszystko wydawało mi się w przyspieszonym tempie a mojego kumpla nie mogłam zrozumieć bo mówił tak szybko:) Jak mocno weszły tak szybko zeszły, wszamałam jeszcze jedną i dupa, nawet muzyczka mnie dzisiaj nie nosiła, musiałam na siłę wkręcać sobie taniec.. Za to na gadanie mi poszło i palenie papierosów. Po dwóch godzinach złapał mnie dziwny skurcz w stopach no i przyjechałam do domu.. Tablety to dupy!!!!
Ocena działania: na 10 daję 3 za mocne wejście
Dodatkowe komentarze: wcześniej 5htp
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dandak »
Nazwa: Mitsubishi
Kształt: cienkie, średnicy 2-groszówki
Logo: mitsubishi
Gdzie kupione:Warszawa
Kiedy kupione: 28.07.07
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: bardzo dziwne. zupelnie nie jak drops, rozleniwienie, poczucie nierzeczywistosci, gadatliwość
Ocena działania: 2
Dodatkowe komentarze: jesli ktos wie cokolwiek na temat tego krazka niech napisze. na pewno nie jest to extaza, nic co przypominalo by mdma. dzialanie bylo tak dziwne ze przestraszylem sie ze sie zawiesilem albo cos w tym stylu. czlowiek po tym czuje sie jak by byl na ostrym zejsciu po fecie. niekontrolowane przemyslenia. prawie kazdy kogo po tym widzialem mowi cos w stylu "zwariowalem" albo "co sie ze mna dzieje?". powtarzam jesli ktos cokolwiek na ten temat wie niech powie - co to za substancja? wolal bym wiedziec co wszamalem.
Uwaga! Użytkownik Dandak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Nazwa: Batman
Kolor: biały ( w kropki)
Logo: Batman ( nietoperz)
Gdzie kupione:Gliwice
Sposób przyjęcia: doustnie 4
Opis działania: podobne do MDMA z halucynacjami
Ocena działania: 6/10

Dodatkowe komentarze : No i wkońcu weszło od 3 miechów pierwszy w miare dobry drops , Euforia i empatia , uczucie tego błogostanu . Bardzo silne prądy po ciele :) , fale ciepła , gadka szmatka . Trzyma z 3,5 godz.Kiedy wyszedłem na dwór zacząłem miec halucynacje , ale nie takie jak na kwasie :) takie bardziej realne ...hmm jak na benzo.Ludzie z którymi rozmawiałem , pielgrzymki do częstochowy - wszystko było tak realne , że nie wiedziałem czy to halucynacja czy to prawda.Ogólnie oceniam dropsy jako dobre :)
  • 2879 / 101 / 0
Nazwa: Armani
Kolor: biały nienakrapiana
Kształt: małe krążki (niewiele większe jak tabs Acodinu :P )
Logo: Litera "A"
Gdzie kupione:3 Miasto, przed Beach Party
Sposób przyjęcia: Doustnie 1 (pierwszy pill w życiu)
Opis działania: nie mam porównania
Ocena działania: 7,5/10
Dodatkowe komentarze: Zapita kilka łykami piwka, nierozgryziona
Z początku delikatne ciepło w brzuchu, potem chęć pogadania ze znajomymi, pochwalenia się jaki jestem szczęśliwy że jestem z nimi na BP :-D do tego szczękościsk i "żucie" języka
Jakieś 60 minut po aplikacji, zaczynam czuć że muzyka mnie wygina, mam energię do tańczenia której nie mogę się oprzec, i tym sposobem tańczyłem bez przerwy od 22:30 do 3:30 %-D
Po powrocie do domu położyłem się do wyrka i zasnąłem w 10 minut :) spałem tak przez ok 12 h :-D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 40 / / 0
[ external image ]
Nazwa: B29
Kolor: Niebieski
Kształt: okrągły
Gdzie kupione: g. śląsk
Opis działania: Jedna z najlepszych piguł jakie w życiu jadłem! Totalna euforia! :-) Coś pięknego :cheesy: Polecam każdemu brać ile wlezie za każdą cenę :-p Tylko najlepiej się nadaje na klimaty hardstylowe bo przy house/electro ma się wrażenie, że jest zamuła bo chce się 10x szybciej tańczyć %-D
Ocena działania: 10/10
Życie to jedna wielka impreza...
http://piguly.xt.pl/
  • 1558 / 18 / 0
mati200 pisze:
Nazwa: Batman
Kolor: biały ( w kropki)
Logo: Batman ( nietoperz)
Gdzie kupione:Gliwice
Sposób przyjęcia: doustnie 4
Opis działania: podobne do MDMA z halucynacjami
Ocena działania: 6/10

Dodatkowe komentarze : No i wkońcu weszło od 3 miechów pierwszy w miare dobry drops , Euforia i empatia , uczucie tego błogostanu . Bardzo silne prądy po ciele :) , fale ciepła , gadka szmatka . Trzyma z 3,5 godz.Kiedy wyszedłem na dwór zacząłem miec halucynacje , ale nie takie jak na kwasie :) takie bardziej realne ...hmm jak na benzo.Ludzie z którymi rozmawiałem , pielgrzymki do częstochowy - wszystko było tak realne , że nie wiedziałem czy to halucynacja czy to prawda.Ogólnie oceniam dropsy jako dobre :)
Zjadłem 2 nie dawno, wejście powolne i coraz bardziej miażdżące, przytulanie się do kolegów było czymś niesamowitym, niesamowita euforia, niesamowita radość z życia, wszystko piękne... Gdy weszliśmy do lasu, cały obraz miałem zamazany, taki piękny, dalej to czuje :). Teraz powolutku wszystko wraca do normy, jedna halucynacja to był przebiegający kot jak wracałem już sam do domu. Tablety oceniam na 7/10 :)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 278 / 3 / 0
Nazwa: Ying Yang - Dobro i Zło
Kolor: Biale z lekkim odcieniem niebieskiego
Kształt: Okragle, logo i podzialka z tylu wypukle.
Logo: Ying Yang
Gdzie kupione: WLKP
Kiedy kupione: Wczoraj
Sposób przyjęcia: Doustnie (1szt.)
Opis działania: Wchodzi okolo 1h. Przerwa w szamaniu dropsow ponad 3 miesiace. Przy wejsciu narastajaca fala ciepla i szczescia, zdecydowanie siedzi w nich MDA. Faza raczej do posiedzenia, jest milutko i fajniutko, ale nie chce sie tym dzielic, biegac ze szczescia i wszystkich przytulac. Ale ku mojemu zaskoczeniu po 1,5h od wrzucenia faza maleje, by po 2h od wrzucenia calkowicie zniknac. Wiec co jest kurwa ?! Drops kopie 1h ? Strasznie sie zawiodlem, bo liczylem na dluzej. Mysle, ze jakby zarzucic na start 2 i dojadac 2 co okolo 1h, to moze dobrnelibysmy do 3h milej fazy. Ogolnie nie polecam, mimo, ze jest po nich milutko.
Ocena działania: 5/10

[ external image ]
  • 278 / 3 / 0
Nazwa: Kryształy MDMA
Kolor: Raczej bez koloru, ale calosc daje bialawy kolor.
Kształt: Malutkie krysztalki
Logo:
Gdzie kupione: Województwo małopolskie, przyjete w WLKP
Kiedy kupione: 01.08.2007, przyjete 03.08.2007
Sposób przyjęcia: Do noska - 150mg
Opis działania: Czas wjazdu to 7-10min. Totalna ecstaza. Wszystko opisane na pillreports:
http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=7623 - niestety skasowali raporta
Polecam calym sercem te krysztaly od Pana M. Szukalem tego od lat, i nareszcie sie udalo dostac prawdziwe MDMA, mimo, ze cena jest wysoka - ale warta przezyc, ktore daja te krysztaly. Oprocz tego co napisalem na pillreports moge dodac, ze na drugi dzien odczuwalem lekka depresje, ale wszystko bylo nadal takie cudownie-piekne. Czekam na odnowienie sie serotonink i kolejna biba.
Samemu ciezko mi bylo uwierzyc w to, ze to sa krysztaly MDMA a nie MDEA, ale naprawde po 7 min od wciagniecia nie mialem watpliwosci. 300mg wystarczylo na porobienie 3 osob (ja-150mg, kumpel-90mg, 3 kumpel-60mg), nikt nie narzekal, moze tylko ja przesadzilem z tymi 150mg, bo moj organizm nie byl przygotowany na tak duza dawke ecstazy. Jeszcze raz: POLECAM !
Ocena działania: 9+!/10
[ external image ]
Fotka jest z neta, bo mialem za malo czasu na zrobienie real foto.
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2007 przez Wizeush, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dariusz »
Nazwa: Białe serce
Kształt:kulkowate ;p
Logo: sece
Gdzie kupione: śląsk
Kiedy kupione: ostatnio jakos
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: fajnie nuta wchodzila ale niechcialo mi sie po nich tanczyc
Ocena działania: jadlem 2 raz w zyciu wiec niemam do czego poruwnac

Dodatkowe komentarze: najpierw jedna zjadlem o godzinie 17 weszla jakos po 40 min..gdy weszla to wszystkich ludzi kochalem ;p po 1 niebylo tak zle.potem okolo 20 wjebalem druga i jak weszla to powyginalo mnie jak cholera ogulnie fajna kapa cos kolo 1 w nocy bralo mnie juz na spanie. do tego dodatkowo bylo jakos z 5 piwek i jakis pakiecik baki,ale zauwazylem ze baki prawie wogule nieodczuwalem wsumie alko tez niezbyt
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.