Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
przykładowy user pisze: a co ma większy potencjał uzależniający ecstasy czy amfetamina? wiem, że pytania dla niektórych mogą być śmieszne, ale jestem laikiem.
RysiuRonson pisze:fugaprzykładowy user pisze: a co ma większy potencjał uzależniający ecstasy czy amfetamina? wiem, że pytania dla niektórych mogą być śmieszne, ale jestem laikiem.
Zapraszam do mojej sondy http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=237
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
przykładowy user pisze: a porównując mdma do kwasu lizergowego, czy psylocybiny?
Grzesztof pisze: Brałem tabsy parę razy w życiu. Nie mam z nimi wielu doświadczeń. Były to wisienki oraz białe, niebieskie i żółte krzyże. Nie działały na mnie jednak one tak zajebiście jakimi je wszyscy piszą. W ilościach po 2 ( 1 + 1 po 20 minutach ) nie miałem prawie żadnej vixy ale pamięć mi prawie całkowicie wysiadała na dobre parę godzin. W ilościach 5, 6 z pamięcią wszystko git i czułem już vixę. Po 6 żółtych krzyżach było ostro. ;-P Ale czy to trzeba aż tyle ? Czy to ze mną coś nie tak ? Czy po prostu dostawałem zawsze jakiś szajs ? Czy trzeba je łączyć z fetą ? Dzięki za odp. Pzdr.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.