Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Orme pisze:Właśnie, 69 jeśli już tu jesteś. Widziałem, że próbowałeś 5-api, a z tego co czytałem wychodzi, że to bardzo podobne substancje. Mógłbyś skrobnąć coś o różnicach? No i czy jest to opłacalne w ogóle, bo gram mdai kosztuje około 80zł a 5-api prawie dwa razy tyle.
Wracając do różnic to 5api zdecydowanie bardziej spidujace.
Dersu Uzala pisze:Po 48 to chyba brązowy sort, ze dwa razy słabszy od białego.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Gluciorro pisze:I dawki ~200mg tego taniego sortu działają solidnie?
Poza tym dla mnie MDAI stanowi raczej alternatywę dla ludzi, którzy nigdy nie próbowali MDMA. Nie sposób mi było nie porównywać tych dwóch związków, przez co nawet czując tą euforię, troszeczkę kręciłem nosem. Nie mówię, że było źle ale następnym razem jak będę miał przejściowe problemy z ogarnięciem MDMA wykaże się większą cierpliwością.
Tak na marginesie, znajoma pierwszy raz próbowała czegoś innego niż trawka i była zachwycona.
Blepharospasm pisze:z opisów działanie bardzo podobne do brefedronu. Porówna ktoś?
Brefowi dużo bliżej do innych ketonów, szczególnie 3mmc. MDAI - jeśli już to są podobieństwa do 6APB i podobnych.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.