Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 608 / 59 / 0
24 maja 2020PSYCHONAUTA30 pisze:
@up
Właśnie widze :korposzczur:
Ja bym tego nie jadł w ślepo na Twoim miejscu.
Załatw sobie lepiej odczynniki.
Huj wie czym ten Drops jest najebany.
Szczerze, takiego Supermana to za darmo bym nie wziął, poważnie mówie.
Ja raz wziąłem za darmo i żałuję, tamte były niebieskie, psychoza po alfie była przyjemniejsza niż bania po tamtych
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 3184 / 900 / 5
28 maja 2020PSYCHONAUTA30 pisze:
Według mnie Supermany to najgorsza marka dropsów jakie istnieją.
Obstawiam, że w 90% dropsy z tym logo to poprostu wał jak skórwynsyn.
Jak ktoś Wam oferuje Supermany i mówi że są na MDMA, to weźcie go wyśmiejcie prosto w ryj i powiedzcie mu sam se to zjedz, a ja se posiedze i popatrze jak to sie rozpływasz po tych swoich super-dropsach.
Nie bierzcie tego nawet za darmo. Chcielibyście ojebać coś takiego na nieświadomce.
Kuknijcie może Was wreszcie odstraszy od tej zwałowanej marki.
Dobranoc i Supermany na noc :korposzczur:

https://www.ecstasydata.org/view.php?id=1741
https://www.ecstasydata.org/view.php?id=6044
Nie ma czegoś takiego jak "marka" dropsów. Ewentualnie pewien holenderski vendor ma oryginalne, własne matryce i technikę ale twierdzenie, że supermany są ogólnie chujowe to głupota. :pacman:
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 153 / 12 / 0
28 maja 2020ElDirko pisze:
Nazwa: Domino
Kolor: Różowy
Kształt: Prostokąt z podziałką, kropki na każdej połówce
Logo: Bez/tylko kropki
Gdzie kupione: Wwa
Kiedy kupione: niedawno

Dodatkowe komentarze: Miałem z nimi do czynienia kilka razy dobre pół roku temu, potem dłuuuga przerwa, bo wydawały mi się słabiutkie (imo nie więcej niż 150mg). Ostatnio znowu je dostałem z polecenia, że są super. Rzeczywiście efekt niby dużo lepszy niż wcześniej. Ktoś może też testował, zastanawiam się nad powtórką :D
Dorwałem takie ze 2 lata temu, tylko że żółte. Te moje miały coś dodatkowego na pewno więc ostrożnie. Jeśli faza była bardziej speedująca niż rozpływająca (po tych moich tak było) to pewnie dosyp mniejszy bądź większy. Słyszałem też jednak dobre opinie na ich temat, więc pewnie zależy od sortu.
  • 23 / / 0
Wie ktoś coś o różowych okrągłych koronach bez przedzialka z tyłu. Właśnie ogarnąłem a kolega ma urodziny za 17 godzin i chciałbym coś wiedzieć o nich. Województwo śląskie
  • 23 / / 0
Wie ktoś coś o różowych okrągłych koronach bez przedzialka z tyłu. Są małe. Właśnie ogarnąłem a przyjaciel ma urodziny dzisiaj i chciałbym coś wiedzieć o nich. Województwo śląskie
  • 3 / 1 / 0
rsz_1rsz_101463416_2579097132405734_7445057556843593728_n_1.jpg
miejsce: kraków
data: 29.05.20
ktoś wie jaka jest treść tego talerza?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3184 / 900 / 5
@Macz3k
Każda piksa zależy od sortu. Ostrożnie trzeba też z każdą partią jaką się kupuje, bo nie ma gwarancji, że to co masz teraz jest tym samym co w tamtym miesiącu.
Domino to dosyć popularna matryca.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 153 / 12 / 0
@DelicSajko Wiem, wiem :D na dobrą sprawę każdy bardziej ogarnięty większy vendor może sobie załatwić matrycę jaką chce i włożyć tam co chce. Chciałem tylko zaznaczyć żeby uważał, bo raz trafiłem na takie cudo.
  • 153 / 14 / 0
30 maja 2020EeeeNiemoja pisze:
rsz_1rsz_101463416_2579097132405734_7445057556843593728_n_1.jpg miejsce: kraków
Gorszego zdjęcia zrobić się nie dało?
  • 429 / 64 / 0
30 maja 2020EeeeNiemoja pisze:
rsz_1rsz_101463416_2579097132405734_7445057556843593728_n_1.jpg miejsce: kraków
Zdj chujowe, jakbym musial strzelać to bym powiedział że pixa to Tonny Montana czy jakoś tak, jeśli mam rację to chuj wie co w tym siedzi często widuje te piguly w sklepach z rc
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.