Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zjedliśmy z koleżanką ja 220mg ona 180mg i szału nie było, co więcej działanie browarów przebiło działanie tej substancji. Nic godnego uwagi.
Warto zamówić, gdy jeden z vendorów dystrybuuje to w cenie 53zł/g? :rolleyes:
EFLEA chyba nie zostanie objęta ustawą ^_^
nawet nie wiem czy działało. Starałem się dowalic do pieca ile dała fabryaka tu :/
Moze dlatego, ze byłem w trakcie badań nad innymi odczynnikami i dowaliłem taki mind fuck :D
Są RC które przy podaniu anwet niewielkiej ilosci oznajmia nam w głowie "HELLO! JUŻ JESTEM" i wiesz, ze to to. Że działa, pusuje i kręci Ciebie. I są takie które potrafią długo milczeć.
Tak miałem z 4cmc, początki słabo, słabo. Teraz jestem w stanie polecić to każdemu chemikowi :)
xzx
mdai 1000000 % razy lepsze
Powód: Vendor
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.