Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 196 / 0
Nie musisz kruszyć do bombki, ja jak robię bombkę to z kryształów zazwyczaj.

Optymalnie celowałbym na twoim miejscu w 200-250mg(z naciskiem na więcej). 3-MMC jakoś nie wypierdala mocno więc przypału za dużego nie narobisz, ale to też zależy jakim człowiekiem na trzeźwo jesteś. :-p
  • 102 / / 0
Rozumiem ze jakbym przyjal jakies 150-200mg i przygotowal sobie druga bombke 50-100mg jakby sie okazalo za slabo to taka dorzutka bedzie efektowna? jesli tak to w ktorym momencie? na peaku jak czuje ze jest za slabo czy potem jak schodzi...czy w ogole nie ma to sensu?

Nie cytuj w całości posta bezpośrednio nad swoim. mrstothet.
  • 196 / 1 / 0
Podobno dobrze jest odczekać aż peak przejdzie. Ja tam jak dorzucałem, to nie czułem zbytniego poruszenia, to nie mąka ;)
  • 554 / 14 / 0
@mr_crowley
A co Cie powstrzymuje przed wrzuceniem 250 oral naraz? Za mocno nie bedzie.
  • 5 / / 0
Witam, mam otóż takie pytanie. Mam 6 miesięcy abstynencji od rc, alko i innych dragów, wcześniej hurtowo spożywałem eth cata, apvp, etylofenidat, pentedron. Za parę dni umówiłem się z kumplem na stestowanie 3mmc (on już brał go wcześniej) i mam pytanie czy 100 mg donosowo da cokolwiek? I czy kolejne kreski także po 100 mg dadzą mi coś. Dorzucane one by były po puszczeniu pierwszej.
  • 423 / 12 / 0
100 donosowo to strata materialu, ogolnie 3mmc donosowo bierze sie w malych ilosciach tylko i po to zeby faza szybciej weszla zanim sie oral zaladuje.Ja bym walil 250 oral i 50 sniff, chyba ze nie masz tyle materialu...
  • 5 / / 0
Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Materiału będzie 1g na 2 osoby czyli po 500mg na łeb. To na prawdę ciekawe, że te 50 mg działa jak katalizator ile czasu od 250 oral należy zapodać te 50 mg? I czy 100 mg da coś w ogóle jakikolwiek efekt? Ja rozumiem, że jest to niewykorzystanie materiału w 100% ale dajmy że te 300 mg przyjmę w takiej postać jak napisałeś magister2222 ale co z 200mg dalej zrobić? Dlatego zastanawia mnie to rozłożenie na 2 ściechy po 100 mg.
  • 423 / 12 / 0
Jak peak juz minie i zaczniesz odczuwac silna potrzebe dorzucenia to walisz 150 w bombce, 50 sniffem i jeszcze przez kilka godzin poczujesz ta moc, ale i tak juz nigdy nie poczujesz tego co w pierwszej dawce, wiec nie oszczedzaj.

Ja po bombce prawie od razu dociagam sniffa, aczkolwiek mozesz kilka minut poczekac ze sniffem.

• 102 / / 0
jak czuc juz ze bania schodzi a nie chce sie wpierdalac wiecej to mozna zaczac spokojnie pic alkohol do konca imprezy bez obawy o jakies negatywne efekty?
  • 423 / 12 / 0
Nie, to bardzo dobry pomysl, przedluzysz faze i bedzie ci duzo latwiej potem usnac, ostatnio po przerobieniu sporej dawki 3mmc wypilismy z kumplem 0,5 na dwoch i po 3 piwa i bardzo dobrze sie spalo.Szczerze polecam takie rozwiazanie.

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.