Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
noithai pisze:
3-mmc ma takze powinnowactwo do receptorow dopaminowych.
Tego nie wiedziałem, wiadomo jak znaczący? Bo na pewno nie taki jak na ser.
Whole life is about "up" and "down".
  • 1049 / 10 / 0
^Slabe ma powinowactwo, ale nie pomijalne. Mniejsze nizli mefedron, jakby co.
  • 1360 / 179 / 0
Mam takie pytanie do starych wyjadaczy: jak ocenilibyscie (subiektywnie rzecz jasna) powinowactwo do receptorow dopa/sero i nora moetafedronu w porownaniu do mefedronu? Kazdy z 3 receptorow okreslic w skali od 1 do 10. Myslalem zeby mefedron dac jako wzor i kazdy receptor zalozyc ze wynosi 10/10, ale mysle ze to bez sensu. To jakbyscie okreslili w skali od 1 do 10 euforie, empatie i pobudzenie? Ile dajecie punktow 4mmc a ile 3mmc?
Jesli mozecie porownac rowniez metafedron do metylonu i mdma bede wdzieczny, nie bralem ani metylonu ani mdma.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 402 / 3 / 0
W kwestii ocen to 4mmc 11/10 3mmc 5/10
Dopa 4mmc - 11 /10
3mmc 3/10
Sera 4mmc 10/10
3mmc 7 /10
Nora
4mmc - 3/10
3mmc - 1/10
BTW takie porównanie to do ogólnego ketony
Poczytaj : http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=27487
wiewi2@bk.ru
  • 1360 / 179 / 0
Wiesz, roznie ludzie reaguja na rozne substancje, dlatego tez zapytalem o subiektywne, swoje odczucia i przezycia. Moze komus cos bardziej pasuje w 3mmc czego nie ma dla niego 4mmc?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1049 / 10 / 0
mefedron bije w kazdych zawodach wiekszosc narkotykow, wiec w czym problem? metafedron jest po prostu ciekawy i mily, ale mefa mozna walic non stopa i zawsze jest arcyprzyjemnie, a po tym (metafedronie), w pewnym momencie sie juz ma wyraznie dosc i ten moment nastepuje calkiem szybko. Lubie metafedron, ale ostatnio, gdy przypomnialem sobie mefa w kilkunastu gramach, to wiem do czego zawsze bede mile powracal. Niezapomniane chwile z mefem, metafedron sie nudzi i jest troszke zbyt przewidywalny.
  • 5299 / 104 / 0
Zastanawiam się nad 3MMC, bo mefa z ulicy kupował nie będę. Widziałem jakie bele walili i mówili, że to zajebisty materiał, i to osoby, które to pierwszy raz na oczy widziały. Pojebało, jakieś przemieliny z tynkiem walą i się cieszą fazą. Jako że nieco za stary jestem na hardcory, a jednak bym se po kichawie przyjebał, dawka rzędu ~80 mg 3MMC na start styknie? Zero tolerki na tę grupę substancji
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 479 / 15 / 0
jak na zero tolerki to uwazam, ze to dobry start.
jakby co to zawsze mozesz sobie dociagac po 20mg co 10 minut az znajdziesz swoją "złotą" ilość.
Król Jest Tylko Jeden
  • 1049 / 10 / 0
Zjedz 250mg nowego sortu od G. to bedziesz mial niezapomniane pierwsze chwile z metafedronem, mozna z raz pozniej dowalic. Wciagany tez dziala, ale duzo krocej i mniej euforycznie. 80mg zjedzone to bedzie delikatny powiew, wciagany to takie zwykle pobudzenie i poprawa nastroju. Co jak co, ale Ty akurat powinnienes sobie znalezc dobry mef, bo mozna go dostac w normalnej cenie w przyzwoitej jakosci, jak sie poszuka, ale rozumiem konsternacje w tym temacie.
  • 5299 / 104 / 0
Szkoda mi trochę organizmu na duże dawki, poza tym wolę walić po kichawie. Chuj, jebnę setę, ale to trza zamówić najpierw. Co do mefa - mam dostęp ale to z ulicy, a via net nie chce mi się szukać; wolę nowe wrażenia, mimo że nic mefa nie zastąpi ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.