[mention]Steetart[/mention] nie wiem co bierzesz, ale prosze cie odstaw to poki nie jest za pozno...
[mention]rcmirek[/mention] hipotetycznie tak, ale niekoniecznie. Znaczna część bk po prostu tak działa i nie koniecznie ma to związek z zanieczyszczeniami a zwykłym działaniem docelowym, organizm po prostu dostaje mocno po piździe i sobie z tym nie radzi.
Znaczy się radzi, ale na swój sposób, w końcu to są twarde śmiertelne substancje.
Lepsze przygotowanie fizyczne napewno dużo by zmieniło, ale nie oczekuj cudów na wierze. Może jedynie bt zniknie i będzie fajnie, a efekty zostaną i ci się nawkręca do bani, ze wszystko jest w porządku, a nie jest i nigdy nie będzie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
raz MDMA
:)
Nie wiem jakim cudem, ale wychodziło.
Btw RÓŻOWY? Boooże
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
Testowałem żółtawy kryształowy sort. Na start zarzuciłem 150 mg. Oprócz napływu serotoninowej euforii, pojawiła się też chęć do rozmowy, która wyjątkowo w dużej grupie osób nawet mi się kleiła. W niedługim czasie dorzuciłem jeszcze raz tyle. Energię do działania spożytkowałem poprzez udział w koncercie, na którym świetnie się bawiłem, jednak co jakiś czas musiałem robić przerwy, ponieważ klefedron sprawia, że organizm szybciej się męczy. Dzięki sporadycznemu używaniu substancji z tej grupy po zakończeniu imprezy nie odczułem również większych negatywów, w tym jakiegokolwiek zjazdu, dlatego polecam - raz na jakiś czas. :)
PS Całe zdarzenie miało miejsce ponad rok temu.
Why can't you let me go?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.