s&s (neutral = 5): humor 6/10 szczęście: 4/10. Ogólnie w miarę dobry stan.
Ładowanie 15 min, pieczenie przez pierwsze 10 min, lekko spływa po gardle
Chillout, dobry humor, szczęście "z niczego", brak chęci robienia czegokolwiek, troski znikają.
Czas działania po załadowaniu: ok. 30 min. Zjazd bardzo lekki.
~220 mg oral, tydzień później, można rzec mały "bad trip"
s&s (neutral = 5): humor 4/10 szczęście: 4/10. Melancholia, dość często bywa, nic nienormalnego.
Ładowanie 35min, mocny, gorzki smak.
Pogorszenie humoru, szybka irytacja czymkolwiek, "Weltschmerz", rozleniwienie, moczopędność,
wszystkie "szkielety wychodzą z szafy", spory dołek, myśli marnowania swojego życia - mimo wszystko uczucie wdzięczności za taki stan.
Czas działania po załadowaniu. ok. 45 min. Zjazd hmm.. poprawił się lekko humor, ale szczęście na niskim poziomie pozostało. Małe trudności z zasypianiem.
Najprościej: czwórka - euforia, trójka - stymulacja
Choć nie powiem, że sort nie ma nic do rzeczy - próbowałam kilku czwórek i po niektórych włącza się mocna euforia i pluszowość. Owszem, chce się, ale... poleżeć, posłuchać muzyki i podelektować się stanem, nie mniej jednak posiedzieć ze znajomymi, pogadać i pośmiać się - również. Badałam czwórki, które poza euforią stymulowały i wtedy była mocna chęć, by ruszyć się z domu, wyjść do ludzi. Takimi właśnie czwórkami raczyłam się w klubach - odbiór muzyki bardzo na plus, a jak jesteś ze swoją ekipą to wieczór nie może się nie udać.
Szczerze mówiąc, u mnie też najlepiej sprawdza się połączenie 3 i 4, chociaż wiem, że co niektórzy odradzali taki miks. Niemniej, u siebie nie zauważyłam wybijania tolerki jednego na drugie, więc stosuję.
Zastanowiłabym się nad tym, czy Twoja substancja była faktycznie czwórką. Nie ma siły, żeby donosowo wchodziło 15 min. A chęć na dorzutkę była?
No i pogorszenie nastroju, dołek i generalny Weltschmerz nie pasują mi zupełnie.
24 kwietnia 2017StarlightGlimmer pisze: ...
Nie wiem co tam dostałeś i skąd to masz, ale to na bank nie jest klefedron. Twój opis bardziej przypomina mi jakieś inne gównoketony typu 4CEC, gdzie po 5 minutach od sniffa czuć tylko zjebaną noradrenalinę.
KNOW YOUR SOURCE! KNOW YOUR SUBSTANCE! KNOW YOUR BODY!
Vendor udostępnia również składy substancji na swojej stronie i można je porównać :) Dlatego zachęcam do sprawdzenia.
26 kwietnia 2017emika pisze: Jakiś czas temu było zamieszanie - jeden z vedorów sprzedawał cec zamiast cmc . Myślę, że to dość charakterystyczna sytuacja i jeśli ktoś bywa na innym forum, powinien się orientować.
Vendor udostępnia również składy substancji na swojej stronie i można je porównać :) Dlatego zachęcam do sprawdzenia.
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
26 kwietnia 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze:Melancholia? Wkurwienie? Dołek? PO EUFORYKU?24 kwietnia 2017StarlightGlimmer pisze: ...
Nie wiem co tam dostałeś i skąd to masz, ale to na bank nie jest klefedron. Twój opis bardziej przypomina mi jakieś inne gównoketony typu 4CEC, gdzie po 5 minutach od sniffa czuć tylko zjebaną noradrenalinę.
KNOW YOUR SOURCE! KNOW YOUR SUBSTANCE! KNOW YOUR BODY!
To było 4cmc ! :)
Chyba najbardziej euforyczny sort jaki krazyl.
Martwi mnie tylko wpływ 4CMC na organizm człowieka. Nic pewnego nie wiadomo. Czy moglibyście podać mi jakieś linki o wpływie 4CMC na zdrowie? :-P
Pozdrawiam :)
Mailo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.