Choć jeśli chodzi o seksy, to najlepszą opcją była by feta z gieblem, po brefie może być w sumie różnie z erekcją.
Nie pytam o źródła, wiadomo, w Polsce jest już nielegalny, z ciekawości tylko.
Nie wiem czy jestem jedyny ale właściwie tylko brefedron ze wszystkiego co próbowałem (a próbowałem niestety sporo rzeczy z dobrych źródeł, i nie tylko rc) dał mi euforię
Myślałem, że w Chinach i wszędzie indziej zdelegalizowali, a na nielegalu bardziej opłaca się robić mefa
co więcej jak ok. rok temu patrzyłem na DM też totalne zero, ludzie wolą mefedrony MDMA, czy podróbki MDMA. Ostatnio chyba nawet nie mam oprogramowania, żeby zajrzeć na DM ale sądzę, że niewiele się zmieniło. Jak u Chinczyków nielegal, w większości świata nielegal, to kto wybrałby nielegalną produkcje brefa zamias MDMA? Co pisze ze smutkiem, od lat na oczy nie widziałem 4-BMC
Dlatego zastanawiałem się, czy to w ogóle jest to gdziekolwiek legitnie dostępne (może u Czechów?)
bo wydaje mi się, że po delegalizacji tego w Chinach może być naprawdę ciężko
24 marca 2018HardCracks pisze: Już delegal? Ja ja jeszcze nie zdążyłem spróbować podobno dobry keton.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.