Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 3 / 0
Testowałem brefedron. Na początek wrzuciłem około 250mg. Powiem szczerze, ze nie byłem szczególnie zachwycony. Generalnie działanie przypominało mi bardzo 3,4-DMMC. Niewielka stymulacja, euforia średnia, empatia nie za bardzo zauważalna. Wyżej oceniam metylon.
  • 8 / / 0
Dla mnie brefe też raczej słabo zadziałał, przy dawce 0,25 słabiej nawet od 3,4-DMMC. Lekki nieogar, wątpliwa euforyjka i strzępki empatii. Za to, co ciekawe, za każdym razem odzywał mi specyficzne, nieznany skądinąd ból w miejscu po usuniętym zębie. A zatem ero znieczulenia, jak np. przy bufie, wręcz przeciwnie.
  • 7 / / 0
Panowie, dawki musza byc odpowiednio wieksze. Dla mnie optymalna dawka to ok 350-400 i wtedy jest milo i porowynywalnie do starych specyfikow. I jezeli chodzi o zjazd przy wiekszych ilosciach to jest on o wiele slabszy niz po 4 mecu. Testujcie i nie bojcie sie wiekszych ilosci :)
  • 347 / 6 / 0
Zauważyłem, że bref powróci do jednego z moich ulubionych sklepów, więc znów będzie można poużywać... yyy, potestować znaczy się. Dla mnie tylko metedron mógł się równać z brefedronem.
  • 174 / / 0
brefedron powinien mieć taki 'rdzawy' kolor?
  • 1053 / 76 / 0
obawiam sie, ze nie
  • 2497 / 49 / 0
moze zanieczyszczony bromem? Nie jadlbym tego ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / / 0
w takim razie nie wiem co to %-D
byłem przekonany, że brefedron, bo działanie pasujące do opisu i "zapach" bardzo intensywny
w takim razie jeśli nie bref to...? kolor powiedziałbym, że wręcz brązowy a nie rdzawy
  • 211 / 2 / 0
brefedron, nie pewno nie jest biały :-P Mnie się wydaje, że ma blado różowy kolor. Jak jest taki, to jest ok :-) O zanieczyszczeniach świadczy żółty kolor. Nawet po wielokrotnej krystalizacji, zawsze jest blado różawy. Taka jego uroda.
  • 3449 / 123 / 8
Od czego może pochodzić takie zabarwienie? Osobiście myślę, że to jednak zanieczyszczenia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.