Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Panowie przeczytalem wszystkie wątki ale zadnych konkretnych mianowicie jaki ma zapach pentedron bezwonny?? czy moze jest jakis specyficzny zapach po ktorym rozpoznam substancje
  • 1817 / 106 / 0
z ptderom zaczalem wczoraj o 13 taka zwkla krecha ,potzymala do 4 pozniej znowu kreska potrzymala do 7 chyba i pote znowu kreska potrzymala do 23 acha okapalem sie i wciglem kreske tak narmalno bylo dobrze ale teraz jest 7 rano i troche osbiony jest ale wsztko w normie.mam delikatne zejcia normalne,wziole 3 tabletki nasenne ale tylko mnie lekko rochwaly jak bym pil a nie pilem in kropli i zasstawiam cie nie wzasc kreski teraz i jeszcze popisac poczytac czy juz raczej isc sobie po;ezec i opocznyc.fizycznie lajtowo w miare te tebletki mi lekko wzrokzniszczyly chwilowo jak bym nidocognal.samopoczucie spoko normalne jak na schody,albo isc sie polozyc i odpozacz i juz to zostawic,nie wiem pewnie zrobie nprostrze wyjscie i jeszcze rusz na godznki.,mialem tlk sprobowac a czesa nocke przywale a potem ide ofpoczac troche.
  • 22 / / 0
jak myslicie to jest pentedron ?? dostałem http://imageshack.us/photo/my-images/89/dsc00013qa.jpg/ prosze o ocene bezwonne
  • 247 / 1 / 0
cdexswzaq123 pisze:
jak myslicie to jest pentedron ?? dostałem http://imageshack.us/photo/my-images/89/dsc00013qa.jpg/ prosze o ocene bezwonne
Wygląda jak pentedron.
Chociaż wiele innych substancji może tak wyglądać.
  • 279 / 1 / 0
wygląda znajomo
  • 869 / 15 / 0
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Żadna odpowiedź w tym temacie nie jest obiektywna.
może żadna opinia ogólnie nie jest obiektywna, kozaczku?
Generalnie wygląda to tak:
-napentowani ludzie: o kurwa, ale zajebiście, pentedron najlepszy, jestem bogiem
-ludzie na zjeździe: co to za gówno, jak można takie coś brać, nigdy więcej, powaliło was ludzie sobie tak życie marnować
-ludzie w ciągu: oni wiedzą, że ćpam, sąsiad spod ósemki mnie obserwuje, czemu na klatce jest cały czas światło zaświecone, ooo a co to za samochód podjechał? pewnie psy! instaluje kamery, tylko sobie jeszcze węgorza pierdolne
haha, leżę na podłodze i się śmieję... :scared:

"generalnie" każdy zjazd wygląda jak opisany przez Ciebie, za to 75 % ketonowych faz nie przypomina tej, którą przypisałeś pentedronowi, więc to przemawia na jego korzyść. Lepsza jest półgodzinna poprawa humoru po eth-catcie i 4 h zwały? Co kto lubi :cheesy:

punkt trzeci jest tak przerysowany, że nie wierzę, że napisałeś go z innego powodu niż po to, żeby zabłysnąć (ambitnym..) poczuciem humoru na forum.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1521 / 72 / 0
Dla mnie cała faza na pente to 'oni wiedzą', ochujeć na tym idzie.
tekst powyżej =/= prawda
  • 869 / 15 / 0
przynajmniej może Cię tak nie ciągnie do brania pente ;-)

tego typu paranoje po ketonach miałam chyba ze dwa razy w życiu, widzę, że zaliczam się do dosyć wąskiego grona szczęśliwców...

primum non nocere
  • 869 / 15 / 0
chyba rozmawiamy o czymś innym, etkocie ; ) Twoje wnioski na temat pentedronu można by uogólnić na większość ketonów, gdyby punkt pierwszy nie opisywał tak wyolbrzymionych doznań. Mimo wszystko, to tylko bieda-ketony...

Choć i tak uważam, że pentedron jest najlepszy, czy na fazie, czy na zjeździe, czy w ciągu. To tylko moja opinia, subiektywna jak zresztą każda spośród istniejących na świecie :D, więc proszę o uszanowanie jej. :cool:

primum non nocere
  • 984 / 5 / 0
ja mam takie paranoje po a-pvp, oni za mną idą, kamery mnie obserwują jak idę do kibla itp... podsłuchy w telefonie...

jeśli te substancjie wydzielają w ogromnych ilościach hormony walki i ucieczki to nic dziwnego że mózg zaczyna dorabiać takiego wirtualnego wroga... dopamina się metabolizuje do noradrenaliny...
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.