Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / 2 / 0
Będzie masakrycznie strzelać na boki, a to wiąże sie ze stratą materiału. Myślałem raczej o wsypaniu tego do torebki foliowej i uzyciu wałka do ciasta, ale moze ktoś ma lepszy patent.
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 1167 / 13 / 0
to włóż to w kartkę papieru i pozaginaj parę razy i wtedy rozpierdol. Ja robię karta i nic nie ucieka. Wystarczy dobrze ja złapać. Nawet w palcach można to na mniejsze pognieść :P
  • 48 / 1 / 0
Gdy kryształ jest jeszcze w samarze uderzaj tyłem telefonu i powinno się elegancko rozgnieść w pyłek ;-)
  • 289 / 4 / 0
  • Na kartkę a4 wrzucamy pakiet w worku, który nie będzie używany (kryształ może trochę go uszkodzić, ale lekko). Można dać go bez worka, ale na papierze zawsze coś lubi zostać :P
  • Robimy zawiniątko z papieru (wszystko na środek, zawijamy na pół, brzegi i z góry)
  • Młotek w dłoń
  • Wiesz co robić
Dzięki temu uzyskuje idealny pył. Potem rozdzielam wszystko na porcje po 30mg. Przed podaniem tylko lekko tasuje bo czasami proszek się zbije w portfelu, wchodzi jak poezja :D
  • 1522 / 73 / 0
Nie lepiej będzie użyć mniej inwazyjnego i precyzyjniejszego wałka?
tekst powyżej =/= prawda
  • 5 / / 0
Jakie dawkowanie lepiej sprawdzi się w długi i ciężki dzień, kiedy trzeba dać z siebie 200%? Praca/uczelnia etc.
Często i mało (8x 30mg) czy rzadko i dużo (4x 60mg)? :rolleyes:
  • 3363 / 360 / 0
Mało i często, mniej niż podałeś. 15mg jest ok.
  • 289 / 4 / 0
Satif pisze:
Nie lepiej będzie użyć mniej inwazyjnego i precyzyjniejszego wałka?
Po pierwsze trzeba mieć wałek, którego nie posiadam, po drugie jak próbowałem kruszyć b. duże kryształy na pył za pomocą drewnianego wałka (nie tego z kuchni) to i tak pozostawały większe/mniejsze małe grudki, a w przypadku młotka - tego kompletnie nie ma bo jak się postuka chwilę to pozostaje sam pył :-D
Takie stukanie nie wymaga nawet jakiegokolwiek wysiłku (jakby ktoś miał rzeczywiście okrutną zwałe :P )
  • 2428 / 92 / 0
Ja pierdole Wy to mota problemy :-/ Palcami to można skruszyć bez problemu (czesto tak robie) ewentualnie łyżeczkom ale to wychodzi idealny puder a ja takiego nie lubie... i nie wiem na chuj rozpierdalacie to na pył ? w chuj mocniej boli od lekko skruszonego krształku, tylko z tym jest dość czesto taki problem ze w nosie te co wienksze kryształki lubiom sie tam przyklejać a pozbycie sie tego potem jest kurewsko nie fajne %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
Ja do kruszenia używam moździerza kuchennego i szklanki ( kieliszka ) . Idealny pył. Nic tylko pykać i twarz znieczula aż na zębach żylaki wychodzą :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.