Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
qwerty667 pisze:A jakieś pierdoły z apteki w stylu apetizera pomagają chociaż trochę?
primum non nocere
ohjeee nie reklamuj badziewnych preparatow ze niby witaminowych.
Jajka i watrobka jest kopalnia tego co potrzebne.
primum non nocere
Walić w pupę? Ludzie miejcie trochę godności ,to już lepiej w instalacje.
Swoją Drogą po takim zabiegu nie piecze w tyłku ? :D
#mops
Jedyne co dawał to 15-20 min nijakiego kopnięcia i absolutny brak możliwości snu, ale bez wyraźnej stymulacji. Wina sortu? Zamiast tego przedziwne omamy słuchowe w głowie. Wyraźnie słyszałem wokal i muzykę, którą mogłem dowolnie modyfikować na żywo za sprawą samej woli. Było to niesamowicie realistyczne doświadczenie, zwłaszcza że muzyka grała dokładnie tak jak na słuchawkach, tyle że w głowie. Nigdy nie miałem takich rzeczy nawet po psychodelikach ani też nigdy o czymś takim (w takiej formie) nie słyszałem.
Oprócz tego dziwne popaprane wyobrażenia w głowie, jednak już tego typu rzeczy miałem np po 5-MAPB czy innych stymulantach, więc nie dziwią mnie tak mocno. Raczej nie chciałbym przeżyć tego ponownie, ale doświadczenie unikalne. Przedziwna substancja ten pentedron.
Dodano akapity dla czytelności | 909
ja nie kumam jak sie w pupe wlewa
usawiacie sie w pozycji " na pieska" i ladujecie pompke ? bo mnie zawsze to ciekawilo
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.