Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
pentedron, który był kiedyś moim ulubionym rc. stoczył się na samo dno, takie moje zdanie.
Jak wy uważacie?
Jesse94 pisze:Moim zdaniem, sorty, które są na ten moment, są niesamowicie ścierwowate w porównaniu z tym co było zaproponowane nie dalej jak 5-6 miesięcy temu.
Pentedron, który był kiedyś moim ulubionym rc. stoczył się na samo dno, takie moje zdanie.
Jak wy uważacie?
ciąg dalszy nastąpi.
Sprawdzą na miejscu co to jest i dadzą mi spokój czy co?
Tak jak by się komuś nudziło to może odpowiedzieć.
Da się uczyć na pencie? :finger:
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.