Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Ja jebie a jak to wjeżdża na bebechy, masakra! Kilka dobrych lat znam się ze smakołykami, a teraz jak stymulanty bez sensu poznałem, to mogę powiedzieć. Tak tylko chciałem dorzucić, nowicjusza czasem można posłuchać ;)
Pocą mi się ręce, głowa uciska, ciśnienie takie że nic zrobić nie mogę. Kurwa nigdy więcej. Jutro do ziemi.
WawaEndrju pisze:
Ja jebie a jak to wjeżdża na bebechy, masakra! Kilka dobrych lat znam się ze smakołykami, a teraz jak stymulanty bez sensu poznałem, to mogę powiedzieć. Tak tylko chciałem dorzucić, nowicjusza czasem można posłuchać ;)
Pocą mi się ręce, głowa uciska, ciśnienie takie że nic zrobić nie mogę. Kurwa nigdy więcej. Jutro do ziemi.
Kompetentny powinieneś wiedzieć że kolejna kreska nie jest dobrą opcja.
P.S
Sprawdzić okna czy nikt cię nie obserwuje hehehehehehe
Ty a tak poważnie temat w kibel zjedz coś pozywnego a po jedzeniu benzo i idź spać w dobrej kondycji psychicznej to ty nie jesteś.
majkaro pisze:Zna ktos dokładny skład tego gowna? Co powoduje ze ma działanie znieczulajace? Ja w pierwszych sekundach po sniffie mam pól twarzy znieczulone.
Skład tego gówna? To kupujesz jakieś dopalacze, a nie pentedron? Pentedron to pentedron, tak jak na soli kamiennej też nie ma składu :scared:
Ale jak raz zimą jebnłem gbla i szczura pente to aż wstałem od kompa coś porobić z tym, że zacząłem coś konstruktywnego robic (składać drugiego kompa) to zanim się obejrzałem, czyli po ok 10 minutach peak odpuścił i robota została tak szybko zakończona tak samo jak szybko została rozpoczęta w zasadzie prawie nic nie zrobiłem.
Te wszystkie kurwy pentedrony i inne stymulanty brane codziennie...qrw szkoda, że jesteśmy pierwszą falą użytkowników..ile będą żyć zagorzali - uzależnieni ketonowcy...chociaż wiem , że jakiś wegier-matematyk wpierdalał amfę całe życie i doczekał całkiem pokaźnej starosci.
A i jeszcze jedno jak sie funkcjonuje na pente na sońcu i upale? Z ciekawości pytam nie zamierzam testować
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.