Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 642 / 18 / 7
Musisz dobrać odpowiednia dawkę l-teaniny, niweluje ona negatywne efekty stymulantów. Jednak przy EPH jej nie potrzebowalem.
  • 5 / / 0
Czy EPH ma taką samą gęstość jak Noopept?
Nie mam wagi, a nie wiem czy mogę ufać miarce od Noopa.
  • 4807 / 267 / 0
Waga jubilerska kosztuje jakieś 30zł.

Co do odmierzania jak pokruszysz substancję do pyłu, pudru czy innych drobinek objętościowo możesz mieć porównanie do innych substancji w tej konsystencji, ale jednak lepiej zainwestować w powyższe zamiast liczyć że jest tyle ile się myśli bez odważania.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 642 / 18 / 7
@muihu124 Tak jak mówi światło, lepiej kupić wagę. Ogólnie to rozkrusz sobie to na pył i taka płaska miarka to 7-10 mg.
  • 1472 / 196 / 0
Etylo łatwo jest dzielić na oko, bo dawkowanie jest dość dobrze widoczne.
Ja dzieliłem w kapsułki wg dawki "na oko", która na mnie działała, czyli ok. 5-7 mg.

Liczyłem kapsułki, więc wiedziałem, że jak napełniłem 100 kapsułek, a miałem 1000 mg, to wychodziło 10 mg na kapsułkę.

Polecam ten sposób jak nie ma się wagi. Sama waga niby spoko, ale dużo jebania z odważaniem każdej dawki. Jak już przemysłowo się bawić w coś takiego to waga + kapsułkarka (kapsułkownica?) + kapsułki.

Jak nie to łatwo znaleźć swoje dawki i zapamiętać ile jest prochu (kryształy są zdradliwe).
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1262 / 17 / 0
Jak byście chcieli bawić się kapsułkarka to uprzedzę was, że jest to tak chujowe urządzenie, że ja pierdolę coś jak te niebieskie strzykawki polfy i nikt normalny nie chce tego używać zresztą droga jest XD Na jakieś 30 prób raz zamknąłem kapsułki, a mgr. obok mnie w ogóle nie dała rady. Poza tym potrzebny jest wypełniacz jeszcze do tego etylo przy zabawie z tym urządzeniem.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
No, a ja rozpuściłem EPH w glikolu i też jest ok. Polecam.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 1472 / 196 / 0
A widzisz, dobrze że nie kupiłem. Myślałem, że to takie proste jak na foto - wrzucasz kapsułki, wsypujesz do nich stuff i zamykasz - gotowe. A tu psiku(ta)s :)
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1628 / 196 / 0
Ja jak jadłem epha to po prostu kupiłem ten sort w drobnych kryształkach i zwyczajnie wrzucałem po 2-3 kryształki, bo wszystkie były podobnego rozmiaru i wychodziło, że każdy ważył w granicach 5-8mg.

A więc dwa duże albo trzy małe jak chciałem 15mg, i dwa małe jak chciałem 10mg. Itd. No i był to całkiem dobry sort.
  • 73 / 1 / 0
Bez kurkumy to chyba nie działa tak dobrze.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2015 przez papiezpolak666, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.