Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Siema wszystkim!
Jestem tu nowy. Od dzisiaj zajadam sobie 4f-MPH. Wcześniej leciałem sobie na pea+sele, niestety zbyt często na dawkach euforycznych, dlatego dałem sobie z tym spokój. Rano poszło 6 mg fenidatu, po 4h dorzutka 5 mg i jest całkiem spoko. I nie muszę tyle cukru wpierdalać, heh. Czy palenie fajek ma duży wpływ na działanie 4f-MPH ? Bo wiadomo, że fajki rozwalają układ cholinergiczny. Odnoszę takie wrażenie, jakby nikotyna podbijała troszkę nerwowość, czy ktoś ma podobne doświadczenia ?
  • 274 / 12 / 0
04 maja 2017jxsxq pisze:
Dobra, mogę zdać relację. Wczoraj cały dzień spędziłem na nauce, generalnie całe 3 lata mateirału z polskiego w ok. 24h. Dało radę, naprawdę, każdą lekturę przerobiłem, epoki, jakieś środki stylistyczne itp. i o dziwo pamiętam wszystko. Tylko mnie głowa boli od wczoraj, pewnie przepełniona wiedzą. xD
Wczoraj zjadłem 150mg IPH o 10, potem o 14 dorzucilem sobie 15mg 4F-MPH, a o 17 kolejne 150mg IPH. Skończyłem się uczyć o 22, bo już mnie łapała zamuła, dorzutka pozbawiłaby mnie snu, a i tak dalsza nauka nic by nie pomogła.
Wiedziałem, że będzie problem ze snem, więc wspomogłem się Xanaxem. Przed snem poleciało 0.75mg (Nie mam tolerki i jestem bardzo wrażliwy na substancje, które działają depresyjnie na OUN, szamam to może z raz na tydzień w dawkach 0.5mg zwykle i działa dobrze), trochę ciężko było z uśnięciem nadal, więc dorzuciłem kolejne 0.75mg. Tachykardia ustała i udało się usnąć. Po 3h obudziłem się w celu oddania moczu, bo za dużo wypiłem przed snem. No i teraz problem. Godzina ok. 2:30, wracam do łóżka i czuję się całkowicie wypoczęty. Nie moge usnąć. Wrzuciłem tym razem 1mg alpry, leze godzine i nadal nic. Zdenerwowałem się, bo jak to matura bez snu i wrzuciłem 2mg alpry. Czyli łącznie od 22 3.5mg, gdzie nigdy wczesniej nie wzialem wiecej, niż 1mg i nie mam tolerki. I tak nie usnąłem.
Rano wstałem, porządne śniadanko, wypiłem yerbę. Godzinę przed egzaminem 0.25 alpry, 5 min przed wejściem na salę 15mg 4f-MPH.

Pisało mi się cudownie, mega skupienie, boost iq, wypracowanie, które miało mieć min. 250 słów napisałem na mniej więcej 1300-1400 i jestem po prostu dumny z tego tekstu. Generalnie polecam, chociaż pod koniec zaczynała mnie łapać zamuła, a po egzaminie czułem się jak upośledzony i ledwo trafiłem do domu.
Spoiler:

na kij komuś ten spoiler?
matura nie może być anulowana to nie sportowe zawody gdzie za doping Cię zdyskwalifikują
juz widze jak wpadaja bużliwe psiarskie
-elo to ty pisałeś w temacie 4f-MPH
-tak ja
-oddawaj mature oszuscie !!11
xD
u mnie to widzieli po źrenicach, że coś tam może było albo jak byłem czasem zakręcony ale nikt mi nie wytknął bo się dobrze uczyłem
raz na maturze (opisywałem to juz tutaj gdzieś) jeden nauczyciel sie spytał czy mam naklejki czy coś a ja nie mogłem się wysłowić po czym od razu się odwrócił pewnie pomyslal ze najebany albo po fecie i nie chciał siać zamętu a to zwykły sudafed wtedy był
  • 640 / 118 / 0
05 maja 2017XanderKucharz pisze:
Od dzisiaj zajadam sobie 4f-MPH. Czy palenie fajek ma duży wpływ na działanie 4f-MPH ?
Narkotyki to nie cukierki, żeby się nimi zajadać, malowany chłopku. U mnie nikotyna raczej pozytywnie komponuje się z 4F-MPH. Wyraźnie podbija dopaminę, ale zwykłe fajki palę rzadko. Przeważnie korzystam z e-papierosów.

Heh, tamten maturzysta też niczego sobie. Ledwo zaczął, a już ma w jednym palcu sztuczki wesołego chemika. Najpierw dwie pizdy z fenidatu, materiał wryty na blachę, WOW-YOLO-MORDECZKI, a później grzecznie na spanko trochę drażetek z apteczki rodziców.

BTW Wie ktoś, jaki wapń wyjdzie najekonomiczniej, gdybym chciał się zaopatrzyć w większą ilość? Jest sens szukać w PL?
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 12 / 0
05 maja 2017DorianGray pisze:
05 maja 2017XanderKucharz pisze:
Od dzisiaj zajadam sobie 4f-MPH. Czy palenie fajek ma duży wpływ na działanie 4f-MPH ?
Narkotyki to nie cukierki, żeby się nimi zajadać, malowany chłopku. U mnie nikotyna raczej pozytywnie komponuje się z 4F-MPH. Wyraźnie podbija dopaminę, ale zwykłe fajki palę rzadko. Przeważnie korzystam z e-papierosów.

Heh, tamten maturzysta też niczego sobie. Ledwo zaczął, a już ma w jednym palcu sztuczki wesołego chemika. Najpierw dwie pizdy z fenidatu, materiał wryty na blachę, WOW-YOLO-MORDECZKI, a później grzecznie na spanko trochę drażetek z apteczki rodziców.

BTW Wie ktoś, jaki wapń wyjdzie najekonomiczniej, gdybym chciał się zaopatrzyć w większą ilość? Jest sens szukać w PL?
Jak masz znajomego farmaceutę to warto podpytać, takie zwykłe rzeczy typu B6, wapń łatwo mogą z hurtowni zamówić.
Ja zapytałem się o hurt plastrów ze pomarańczowym smokiem i za tydzień już miałem .
Ew. ja bym uderzył w india chemicals albo allegro

150mg IPH o 10, potem o 14 dorzucilem sobie 15mg 4F-MPH, a o 17 kolejne 150mg IPH
Typ wpierdzielił tyle IPH ile ja zjadłem w miesiąc xD
  • 361 / 33 / 0
Chemia to chemia wg mnie kazdy zwiazek chemiczny moze roznie zadzialac np: nikotyna9(S)-3-[2-(N-metylopirolidyno)]pirydyna0
w malych dawkach stymuluje w wiekszych moze spowodowac problemy u jednego czlowieka moze zwiekszyc transmije dopaminegreniczna a u innego zwiekszyc noradrenaline ,zauwazylem ,ze u jednych z opisow papieros zle dziala po zazyciu 4F-MPH a u innych swietnie czuja sie ..
pomijajac fakt,ze trzeba duzo bialka stosowac w diecie zreszta wszyscy wiedza o co chodzi bylo w watku to jeszcze wody wiecej bo zawiera fluor.Mechanizmy dzialania z reguly dotycza wszystkich zwiakow chemicznych sa mocno ogolne kazdy czlowiek jest inny roznimy sie wiec i dzialanie rozni sie tak to wyglada.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 39 / 0
>banie się fluoru występującego w wiązaniach które się nie rozrywają w ludzkim organizmie
Z resztą przynajmniej mniej byś na dentystę wydawał, w innych krajach się dodaje specjalnie fluor do wody tego trzeba zjeść tonę by było szkodliwe tak samo jak innych podobnych pierwiastków a info, że nie wydalamy takich rzeczy albo, że się odkładają na stałę to z *** jest.
>W ogóle banie się manganu, bromu czego tam podczas gdy powietrze w polsce jest gorsze od tego przy kominie fabryki w chinach
:wall: Dla kogoś kto mieszka w dżungli vapowanie alfy było by zdrowsze dla płuc niż oddychanie w polsce.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 401 / 20 / 0
Stosujecie przy 4F-MPH jakieś nootropy?
  • 640 / 118 / 0
Już pisałem w "Dopingu mózgu...", że próbowałem łączyć z noopeptem, ale zdecydowanie odradzam. Natomiast, jeśli można uznać to za nootrop, polecam cholinę. Podchodzę z dystansem do takich eksperymentów, ale w tym przypadku raczej wykluczałbym placebo. W dni, kiedy nie jem jajek, zarzucam 500-1000 mg dwuwinianu choliny i po jakimś czasie mój mózg dostaje paliwa, a ja czuję, jak maleje ciężar w głowie, pojawiający się zwykle wraz ze zmęczeniem.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 33 / 0
Tez odradzam noopept ,Adrafinil hydrafinil.
L-dopamine bo nadmiar dopaminy obiaza serce.
Z 5-htp szczerze bylo jakby wyrownanie serotoniny czyli tu noradrenalina i seretonina.
Jednakze nnie polecam bo to juz spora manipulacja w organizmie choc seretonina lagodzi noradrenaline zwlaszcza efekt iciekaj paniki i leku dotyczy oczywiscie mnie. :finger:
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / 20 / 0
Dzięki za info. Wsumie to zostało mi trochę tych nootropów ale żadnych efektów nie było więc daruje sobie dorzucanie tych prochów wątpliwego pochodzenia. Ani noopeptu ani reszty. Jedynie wrzucam NALT + ALCAR jednorazowo w ciągu dnia.
kofeina też w moim przypadku się nie sprawdza w połączeniu z 4F-MPH bo potęgowała lęki i rozdrażnienie które występowały itak przy użyciu 4F-MPH solo. Z tego też powodu zaniechałem stosowania tego stymulantu w przeszłości.
Obecnie stosuje Trazodon (o czym pisałem w odpowiednim wątku więc nie rozwijam tematu) i wygląda na to że niweluje on efekty tego crashu fenidatowego który mnie prześladował od poczatku znajomości z tą substancją. Nadal odczuwam efekt zimnych dłoni i stóp więc z tym jest lipa i niewiem jak temu zaradzić.

Czy ktoś mógłby określić ostatecznie ile mg 4F-MPH mieści się w czerwonej mikrołyżeczce z sklepu ze zdrowymi rzeczami? Słyszałem już wersje: 5mg, 10mg, 15mg, 20mg więc spora rozbieżność.
Chodzi dokładnie o tą łyżeczkę:
https://www.zdrowysklep.net/environment ... f50227.jpg
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".