Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
04 marca 2019Kometha pisze: zastanawiam sie co zrobic. instanyl mam taka resztowke czyli powiedzmy to 200 mikrogramow bo tak na tym pisze ze tyle jest w dawce. moze to in vein? nie mialam w zyciu tego preparatu nikt ze znajomych nie mial wiec nie wiem co z tym zrobic..![]()
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
// dodam ze po 2 godzinach od podania bylam znow cala mokra, i ratowalam sie mst... gra nie warta swieczki
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
20 marca 2019Kometha pisze: na lyzce toto sie pieni jak szlak, potem piana znika mozna puknac
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Po kilku latach wróciłam na forum. Mam pytanie, jestem w posiadaniu 10 plastór durogestic 100 ile władować pod jezor (tylko ta droga podania wchodzi w opcje) na lekka faze ( tolerancja z opiatami na poziomie srednim) a jaka ilosc spowodowalaby zgon? Waze 64 kilko i to moje pierwsze doswiadczenia z fentanylem. Z gory dzieki za info.
W całym plastrze jest 23,12 mg fentanylu.
Nie mam zamiaru przerabiać tego do i.v.
Rozumiem, że po prostu odcinam od niego kawałek i przyklejam do dziąsła, tak? Jak tutaj jest z czasem trzymania go?
=================================
Fuzja /d5
Odkrojony mały kawałek, godzina trzymania pod językiem, nic.
Ja to tam ostrożny jestem i nie z tych co na SORach lądują, ale widzę, że nie ma co w aż tak małe kawałki się bawić.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Chińczycy zaostrzają prawo względem fentanylu i jego analogów.
Zapewne odbije się to na "jakości", cenach i dostępności analogów fenta także na polskim rynku. Nie będzie już "legalnego", zamawiania z chin.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.