Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 109 / 3 / 0
Czy po przerobieniu 140mg acetylo fentanylu przez 2-3 tyg można spodziewać się skrętu? Jeżeli tak to samo alko wystarczy, czy jakieś benzo będzie trzeba załatwić?
Nie mam pojęcia na czym się opieracie twierdząc, że oral/sniff nie działa. Wciągnąłem właśnie ~10mg i zaczynam wyraźnie czuć działanie, po podaniu pr jeżeli już coś czułem to na poziomie placebo.
  • 201 / 6 / 0
@up
I co, jak w końcu działało wciągane? Ogólnie godne polecenia jest to? Dla osoby o małej/średniej tolerce na opio, bo z tego co widzę, to nie jest to aż tak mocne jak bf. Tolerke też tak podbije?
Oczywiście interesuje mnie tylko podanie donosowe, ew. maczanka, ale nie ma jeszcze.
  • 109 / 3 / 0
Po wciągnięciu kilkunastu mg odczuwam sedację, lekkie ciepło na ciele, poprawę samopoczucia, ciężką głowę i lekkie problemy z błędnikiem, jest też reakcja histaminowa, ale znacznie słabsza w moim przypadku niż przy kodeinie. Muzyka też lepiej brzmi, ale euforii w ogóle nie zauważyłem. Może po paleniu pojawiłaby się. Działanie zamyka się w jakiejś godzinie po czym słabnie. Co do tolerki to przy 5-6(?) snifowaniu dawka za bardzo się nie zmieniła, robi podobnie. Przynajmniej ja nie zauważyłem jakiegoś dużego ubytku mocy działania. Po większych dawkach, około 20mg, łapie kurewska senność.
  • 258 / 2 / 0
Jak to wygląda z rozpuszczalnością? Tak jak fentanyl w spirytusie?
Który analog wychodzi lepiej? Acetyl? 4-MeO-BF?
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 259 / 39 / 0
Wszystkie fentanyle bardzo dobrze rozpuszczają się w spirytusie.
  • 189 / 3 / 0
Acetyl rozpuszcza sie duzo lepiej niz Butyr. Ja rozpuszczałem w gorącej wodzie z niewielką iloscią kwasku i w porównaniu do B-F rozpuszczało sie natychmiast.
  • 811 / 5 / 6
davidb1 pisze:
Jak to wygląda z rozpuszczalnością? Tak jak fentanyl w spirytusie?
Który analog wychodzi lepiej? Acetyl? 4-Meo-BF?
Acetyl.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 1 / 0
davidb1 pisze:
Zdecydowanie acetyl-, zwłaszcza przy aktualnych cenach.
Jagang8 pisze:
Czy po przerobieniu 140mg acetylo fentanylu przez 2-3 tyg można spodziewać się skrętu?
Jak już skończysz, to opowiedz jak było. Ja przerabiałem takie ilości w kilka dni i odstawienie odbywało się bezskrętowo, ciekawe jak będzie wyglądało przy mniejszych dawkach, ale dłuższym czasie zażywania.
  • 109 / 3 / 0
arbuz pisze:
davidb1 pisze:
Zdecydowanie acetyl-, zwłaszcza przy aktualnych cenach.
Jagang8 pisze:
Czy po przerobieniu 140mg acetylo fentanylu przez 2-3 tyg można spodziewać się skrętu?
Jak już skończysz, to opowiedz jak było. Ja przerabiałem takie ilości w kilka dni i odstawienie odbywało się bezskrętowo, ciekawe jak będzie wyglądało przy mniejszych dawkach, ale dłuższym czasie zażywania.

Skończyłem szybciej w kilka dni, głównie przez krótki czas działania. Skrętu nie zauważyłem.
  • 625 / 28 / 0
jak wygląda a raczej pachnie sprawa ze smakiem ?
B-F jebał hardo zjełaczałym masłem przez tą butyrową grupę
analogicznie, a-f powinien nieznośnie jebać octem
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.