Widzę, że do Was nie dociera, to że inni bliscy się Wami śmiecie przejmują a wy dalej - po pary razy w szpitalach i dalej kombinują...
Ogarnijcie się popaprańce.
OSTRZEŻENIE SŁOWNE — Wystopuj z inwektywami. Następnym razem warn. Idzie przedstawić swoje stanowisko bez niepotrzebnego obrażania ludzi od śmieci. @Vetulani44
04 września 2024manchester4 pisze: moja kolezanka kiedys sie tak najebala, ze zostawiliśmy ją na klatce, stary ją znalazł i miala potym płukanie żołądka
W takim razie co tu robisz? Chyba że zalogowałeś się na forum DLA ĆPUNÓW żeby ich powyzywać OD ĆPUNÓW xD
To chyba nie zagłębiłeś się dokładnie w to co piszą osoby na tym forum, bo jest tu dużo osób, które z tego wyszły i ogarnęły swoje życie.
Z tego co piszesz wywnioskowałam, że pracujesz w służbie zdrowia lub czymś z tym związanym, skoro "masz lepsze zajęcia niż ratowanie nas" to zmień pracę ;)
03 września 2024Stteetart pisze: @DobryWujas a może to kumulacja wszystkiego co cpales i sobie ekstrahowales przez te lata ?
@ms2028 Proszę bardzo jaki sfrustrowany. Przyznaj się ładnie ile pieniędzy zajebałeś, ilu pijaczkom sam przypierdoliłeś i ile razy sam dopierdalałeś się zamiast udzielić pomocy. Pewnie jesteś po technikum medycznym i 3/4 tego forum ma większą wiedzę medyczną od Ciebie i każdy użytkownik dożylny lepiej potrafi się wkłuć niż Ty. Znam takich pseudoratowników od siedmiu boleści. Masz lepsze rzeczy do roboty? A jakie? Kawa z pielęgniarką jest ważniejsza niż jeżdżenie do chorych? Frustracie jeden. Zapoznaj się z ICD-10 i sprawdź sobie co to i, że narkomania/alkoholizm to choroba. A najlepiej to zmień pracę na taką gdzie za głupie teksty i zachowania po prostu w dziób dostaniesz i tyle. Może jakiś magazyn? Wiesz, szukam dla Ciebie rozwiązań. Męczysz siebie i ludzie się z Tobą męczą.
Forum nie ma misji by oduczać brania narkotyków. Od tego są ośrodki. Misją forum jest HARM REDUCTION .
Niezły frustrat, że aż założył tu konto. Normalnie XD.
Ten dział nie służy do obrzucania się inwektywami. Jeśli chcecie ciągnąć tę dyskusję w podobny sposób, to zapraszam do Tasiemca. Tu kończymy inwektywy. @Vetulani44
04 września 2024nieoszukujsiee pisze:Na moje trochę chujowo zostawić kogoś, kogo nazywa się koleżanką na klatce, bo nie wiadomo co mogłoby się jej stać, ale każdy ma swoją moralność.04 września 2024manchester4 pisze: moja kolezanka kiedys sie tak najebala, ze zostawiliśmy ją na klatce, stary ją znalazł i miala potym płukanie żołądka
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.