16 lipca 2022Wompierz pisze: Ja cyndole kurde jeszcze nie do końca ogarniam te forum nie zobaczyłem że mi odpowiedziałeś a ostatecznie wyszło to że znalazłem maki u siebie a ostatnio jeszcze majke z Pozka i zapomniałem o tych Czechach całkowicie
16 lipca 2022TheSilentDuck pisze: Drogie ćpuny, mam bardzo ważne pytanie. Jak nie opiaty, to co?
@alexastone2122 Normalne, moim zdaniem jednak za długo z tego schodzisz i nie rozumiem, jakim cudem już 2 miesiące temu miałaś skręta i miałaś schodzić całkowicie do zera już w tamtym okresie (przynajmniej tak zrozumiałam), a nadal się z tym jebiesz? Może tak naprawdę wcale nie chcesz schodzić do zera. W takim razie możesz spróbować buprenorfiny. Tylko najlepiej żeby Ci to lekarz przepisywał, żebyś nie skakała z dawkami - a ponadto i tak musiałabyś chcieć być na tej buprze, bo jakbyś nie chciała to przecież bardzo łatwo jest wymienić taką buprę od lekarzyka, pokątnie później na coś "lepszego".
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
fentanyl działa baaardzo dorzutkogennie i trzeba się mitygować i psia mać, budzi w nocy bardzo chamsko, jak bym dostala z liscia w polsnie. Szukam zaczepki - inteligentnej.
Poniedzialek jutro, a ja jestem w dupie ze wszystkim...
Rzeczywiście fenta tak działa, tak jakoś dziwnie, na odstawce ALBO NAWET I BEZ, czasem i bez skręta powodując psychiczne porycie porównywalne chyba z tym benzodiazepinowym
Całe szczęście, że miałam go mało i stosowałam ostrożnie i prawie wcale mnie już to nie dopadło, i przeszło zanim się jeszcze zaczęło (nie mówię tu nawet o skręcie tylko o tym emo samopoczuciu psychicznym "należy się powiesić, bo nic na mnie już nie czeka, a właściwie to i tak wszyscy umrzemy"), a teraz już przeszło a ja mam jeszcze jedną dawkę fenta (niewielką), jest w trakcie przygotowania na jutro i pomieszam z kodeiną (bo to jakieś 250-350mcg będzie to można spokojnie mieszać)
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
@badzingla A czy przestrzegasz zasad BHP? Wszystko chcialabys w pakiecie z naltreksonem w tabsach po 2,5 mg? %D Chyba chcialabym, zeby mnie ktos przytulil...
Ulubione
Haribo:
- Mleczne miśki
- Sour mix (najlepiej mega paka za 10zl ale to tylko w większych sklepach)
-Zielone z pianką
Nim2:
-mleczne duszki
-mleczne owocki
- owoce leśne
- jogurtowe
I nie wiem z jakiej firmy ale mega dobre są takie piankowe szczury, najbardziej opłaca się brać na wagę w większych sklepach.
Żelki - knajpa
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.