Ja biorę regularnie modka od sierpnia i jakiegoś wzrostu tolerancji nie dostrzegam. Cały czas jadę 2 x 200mg na dobę lub w szczególnych dniach dorzucam trzecią tabletkę (jak np. pracowałem jako busiarz).
Testowałem też już ten Actimodan i powiem wstępnie, że chyba jest słabszy od Modalertu. Na pewno działa podobnie, ale jakby tak 'spokojniej'. Nie mam pojęcia, od czego może to zależeć. Chyba, że te Modalerty z przemytu są czymś szprycowane xDD (spisek_mode_on).
A jeśli szukać w tym takiej rzeczywiście "ćpuńskiej" euforii to tu jej raczej nie odnajdziecie. Ja bym to opisał jako "super extra humorek", ale o wystrzale w kosmos zapomnijcie.
Nigdy nie mieliśmy chorób skórnych jak coś !!!!
@forum pytania zadajemy publicznie nie na pm
oczywiście inna właściwość histaminy
stany zapalne z dupy wychodzą
Na drugiej mam dziary i jej nie pokaże jest to samo.
Moja dziewczyna ma jeszcze gorsze całe szczęście że skończy się na tylko wizycie u dermatologa.
Eehhhh
Chyba że jedno razowo na jakąś długą trasę samochodem.
A to nie jest uczulenie na modka? Na ulotce masz napisane, żeby w takim wypadku natychmiast przerwać stosowanie. W działaniach niepożądanych są wymienione takie objawy.
Reakcje alergiczną udało mi się za maskować damskim korektorem czy tam jakimś podkładem, żeby się nie rzucać w oczy trochę gejoza ale co zrobić dawki 200mg na 24h
Oboje mamy to samo tak że to napewno modek ;)
U mnie wysypka zniknęła sama po kilku dniach jak zaprzestałem tego brać.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.