Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy bacopa działa wedlug Ciebie?
1.Tak
26
49%
2.Trochę
15
28%
3.Nie
7
13%
4.Działa ale po czasie.
5
9%

Liczba głosów: 53

ODPOWIEDZ
  • 9372 / 1823 / 2
Ja robię na vodce ale na tyle ziół, że jeszcze spokojnie będę mógł zrobić na spirytusie jak się te nalewki okażą słabe.
Choć proporcje zrobiłem 4:1
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 784 / 445 / 0
Radzę uważać jak ktoś bierze SSRI/SNRI. Mocno podbija działanie, oczy wyjebane jak 5zł.
  • 142 / 7 / 0
Nie zauważył żadnych interakcji z sertraliną i mirtazapiną.
  • 3245 / 617 / 0
Ja spożywam w tabletkach ziołowych, takie sprasowane mielone i zauważyłem poprawę parametrów pamięci i mechanizmów skojarzeń toków myślowych.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2964 / 1601 / 35
Nalewka na bacopa monnieri jest fajna. Bardzo mocno na serotoninę działa
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3245 / 617 / 0
Wogóle obejrzałem dokładnie etykietę opakowania, i jest napisane, aby spożywać w trakcie posiłku zawierającego tłuszcze.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Czy mógły ktoś polecić jakiś sprawdzony produkt ? Może być na priv, wiem że nalewki działają najlepiej ale w obecnej chwili unikam alkoholu w każdej postaci @Stteetart @AnnaS
  • 605 / 156 / 0
@Stteetart I działa to na wódzie jak trza?

@AnnaS Jakie stężenie alkoholu ty stosowałaś?
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 2964 / 1601 / 35
@lysy666 40%
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 9372 / 1823 / 2
23 lipca 2023lysy666 pisze:
@Stteetart I działa to na wódzie jak trza?

@AnnaS Jakie stężenie alkoholu ty stosowałaś?
Hehe nalewka czeka na lepsze czasy. Pije dalej wywar 😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.