Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Stosujesz Żeń-szeń?
1.Tak bo warto
11
39%
2.czasem i powiem działa.
7
25%
3.W miksach tak.
5
18%
4.Nie.
5
18%

Liczba głosów: 28

ODPOWIEDZ
  • 14 / 3 / 0
trudno mi odpowiedzieć.
Do teraz się zmagam z jakimiś skokami ciśnienia i jakby innym samopoczuciem. Sytuacja bardzo dziwna, kiedyś po miłorzębie miałem tak, że 2 czy 3 dni czułem się okropnie. Widać żeń szeń też na mnie działa i to jeszcze mocniej.
A może jestem przećpany, stary i zajechany :)
  • 3 / / 0
Witam czy ktoś suplementował z tej firmy i może polecić? Żeń-szeń od firmy Vitama Nature?
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.