Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Czy Kava Kava działa na Ciebie
1.Tak
59
48%
2.Cos działa
29
23%
3.Słabo działa
14
11%
4.Nie czuje nic a nic.
10
8%
5.Działa ale w ogromnych ilościach.
12
10%

Liczba głosów: 124

ODPOWIEDZ
  • 2129 / 27 / 0
W Niemczech także. Tu możesz trochę poczytać o statusie w niektórych krajach-->http://www.konakavafarm.com/blog/?p=37
  • 1472 / 26 / 0
w Czechach jest na pewno legalna i bodajże na Słowacji
  • 578 / 14 / 0
W Czechach na pewno legalna? Kupowałeś tam albo znasz kogoś kto kupował?

Státní ústav pro kontrolu léčiv
2.7.2002

Dále se rozhodnutím MZd (útvaru hlavního hygienika) čj. HEM-3500 ze dne 4. 7. 2002 zakazuje distribuce a prodej potravin, které obsahují nebo u kterých je v údajích o složení na obale určeném pro spotřebitele uvedeno: kava-kava, kavapyrones, kavain nebo extrakt
  • 1472 / 26 / 0
http://botanic.cz/smartshop/cs/hledat?search=kava+kava

w innym sklepie wdziałem zdelegalizowaną niedawno w Czechach szałwie
  • 578 / 14 / 0
Coś faktycznie jest w tych sklepach ale 20g (powder) za ponad 200zł to lekka przesada.
W Walii cena jest 10 razy niższa.
  • 1472 / 26 / 0
Ja widzę ze jest za 250 i 300 koron czyli około 40-50 PLN

choć czy jest sens abyś próbował też myślałem kiedy6s aby jechać do Czech

ale czasami lepiej nie wiedzieć o czymś jak coś bardzo jest zajebiste i pózniej być cały czas zły,że w moim kraju jest nielegalne
  • 578 / 14 / 0
250 koron ale za 5g.

Ja już próbowałem i wiem że jest zajebiste :)
To raczej lajtowy drag, na dworcu po tym nie powinno się wylądować, chyba że lubisz koleje.
  • 3362 / 349 / 0
http://www.duckduckgo.com/products/catalog? ... CEEQ8wIwAA
styknie takie cos? w ogole dajcie jakies linki gdzie moge kupic ZAJEBISTY ekstrakt w miare tanio.

[mieszkam w kraju gdzie kava jest legalna, prosze nie usuwac posta.]
  • 578 / 14 / 0
Nie, nie styknie. Takie kapsułki działają na granicy placebo.
Jak masz legal w twoim kraju to zamów sobie na ebayu kava root powder.
  • 3362 / 349 / 0
rozumiem ze ekstrakty nie dzialaja? nawet od tych slynnych hodowli?
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.