Możesz napisać jaki jest czas trwania, i czy zioło to jest podobne do marihuany?
Swego czasu na imprezie zmieszałem ten extrakt z MJ, bawięłm się do białego rana!! Tanczenie bylo niesamowicie przyjemne. Mogłem stawać się cząstką muzyki i czuć to co ona :cheesy: Moja zdiewczyna sama się dziwiła że wyrywam ją do tanca i nie mam ochoty schodzić z parkietu-takie działanie zaobserwowałem zawsze gdy palilem na imprezie.
Impreza byłą świetna a negatywnych efektów po ganji nie było.
Polecam :-D
Zakupiłem trochę płatków na magicznym ogrodzie i powiem ze dobre do mieszania z ganja, samo troche dziala, ale pomieszane z mj rzeczywiscie wyraznie wzmacnia efekty. W przyszlym tygodniu kupie nasionka i latem posadze.
Mam pare roślinek i chciałbym zrobić ekstrakt. Czy ktoś ma w tym jakieś doświadczenie? Nie wiem jak sie za to zabrać a i w internecie nie moge trafić na żaden ciekawy tekst na ten temat. Z góry dziękuję za pomoc!
Pozdro!
[Leonurus Sibiricus - Jak Zrobić Ekstrakt?]
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.