ODPOWIEDZ
  • 314 / 53 / 3
Ktoś z was jechał ostatnio może tramwajem linii 4? Widziałem ostatnio jak ktoś, raczej szczupły, wysoki czytał hajpa na telefonie w tramwaju.
  • 2807 / 363 / 0
@narcovoyage13 a jak wyglądała ta osoba jak byla ubrana ? Choc jak szczupluly to raczej nie ja
  • 314 / 53 / 3
Raczej normalnie. Jeansy niebieskie i taka sportowa szara bluza. Krótkie brązowe włosy
  • 2807 / 363 / 0
To na bank nie ja ;)
  • 314 / 53 / 3
No to jeszcze jacyś hajpowicze jeżdżą 4
  • 4316 / 699 / 2117
Też nie ja, nie jeżdżę 4-ką. :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 314 / 53 / 3
Który z was idiota dał ostatnio narkotyki pieprzonemu licealiście na przystanku mścięcino krzyżówka. Kurwo tak się nie robi
  • 2 / / 0
23 września 2024narcovoyage13 pisze:
Raczej normalnie. Jeansy niebieskie i taka sportowa szara bluza. Krótkie brązowe włosy
Na jakim telefonie to czytał? iPhone? Może w takim ciemno zielonym casie? Bo jeżeli tak to możliwe, że ja, chociaż te niebieskie jeansy mi tu nie pasują, rzadko je noszę.
  • 314 / 53 / 3
@h1 a takich detali to już nie pamiętam :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.