Spodobało mi się jak kiedyś 1 tabs apapu noc ułatwił mi sen, gdy miałem grypę.
Działanie nasenne działa przeciez na tej samej zasadzie, co u takiej mianseryny, mirtazepiny, doksepiny czy amitryptyliny (antagonizm receptorów histaminowych H1)
Difenhydramina wykazuje tez działanie blokujące wychwyt serotoniny. Odkrycie to doprowadziło do poszukiwania substancji o podobnej budowie i mniejszej liczbie efektów ubocznych, czego owocem zostałą fluoksetyna
gzyp pisze:Wątpię, że sprzedaż leków na ebay'u jest legalna :huh:
http://www.ebay.pl/sch/i.html?LH_AvailT ... 3D1&_rdc=1
Kiedyś były dostępne przeróżne RC'ki. Rok temu zamawiałem z powodzeniem fenazepam.
Ostatnio jednak portal sam decyduje co można a czego juz nie. Do wielu OTC nie ma zastrzezeń.
ale apropo Ebay i tego co wysłał DHVD znalażłem coś takiego " http://www.ebay.pl/itm/CODEIN-PHOSPHORI ... 500wt_1156 " są gdzies informacje co , jaki skład itd?
Eeee poprawka, jeśli chcesz 150mg DFH to proponuję mniej dexa, jako że DFH z tego co czytałem jest:
a) 2 razy silniejsze
b) 4 razy silniejsze
Która wersja prawdziwa? Nie wiem.
Zrezygnowałam ostatecznie z tego miksu, przeczytałam że silnie upośledza pamięć, a ja mam problemy ze spamiętaniem czegoś nawet po samym deksie i dlatego zawsze piszę na bieżąco co się ze mną dzieje. Jak nie będę sobie zdawać sprawy że to trip i trzeba coś zapisać, to obudzę się rano z czarną dziurą w głowie i zerowymi korzyściami z podróży :-/
Ale dzięki za odpis :-)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".