Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 47 / 7 / 0
@degrengoladaZupelna tak już jest z tym lekiem, jak ci wejdzie to masz tydzien, dwa ogarniete problemy życiowe (czujesz się jak totalnie zdrowa osoba). Potem przestaje działać i możesz zapomnieć na pół roku o tym leku. Na zakładke zacznij brać sulpiryd/amisulpiryd, dodaj do tego l-tyrozyne z b6.
  • 2828 / 614 / 0
@degrengoladaZupelna Zdecydowanie może powodować anhedonię, flupentyksol to zwarzywiające gówno.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1666 / 269 / 0
Sulpiryd i amisulpryd działają tak samo, dają aktywizację na krótko. Dlatego jednego i drugiego stosowałem dawki niskie przeciwpsychotyczne w innym celu, obecnie biorę 400 mg sulpirydu i jest ok.
Flupentiksol brałem kilka razy i niestety tylko raz wszedł mi jak trzeba, dał dużą stymulację i inne rzeczy, ogólną poprawę funkcjonowania. Nie będę do niego wracał bo poprzednie próby kończyły się niczym.
  • 47 / 7 / 0
flupentiksol to lek do włączania raz na pół roku na tydzień/dwa i tu się sprawdza. U mnie niweluje w tym czasie wszystkie objawy nerwicy, silna prospołeczność , brak fobii, fajne myślenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).