A oprócz senności i braku aktywizacji poprawiał Ci jakoś nastrój, miał jakiś efekt przeciwdepresyjny i likwidował lęki?
i jak dalej go bierzesz? jak działanie?
dalej dawka 2 mg? to jakoś podzielone bierzesz?
Bierzesz dalej ten flupentyksol? Jak tak to jak działanie? Coś dołożyłeś?
Mam dość długą (kilkuletnią) historię z fluanxolem, ale gdzieś od sierpnia zeszłego roku biorę go na stałe 0,5mg 1-0-0. Od pewnego czasu zauważyłem zwiększone problemy z anhedonią. Wraz z psychiatrą zdecydowaliśmy się na zwiększenie do 1mg rano. Ale zastanawia mnie czy sam fluanxol nawet w takiej małej dawce właśnie jest przyczyną anhedonii. Ktos
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.