Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3444 / 715 / 9
Jaki nowoczesny? Raz na oddziele pytam zgreda czy lubi halo to odpowiedział, że jemu halo dawali jak mnie jeszcze na świecie nie było, w latach 80'. Na rynku substancji to jest eon. Stare, dobre halo. Czy masz depresję czy manię - pomoże, zrobi z człowieka obojętne warzywo. Też miałem po tym dyskinezy i zatrzymaną diurezę.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3245 / 617 / 0
No może nie jest nowoczesny jak by się wydawało, ale lekarzom wydaje się że pomaga, mają rację, wydaje im się.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Ja mam haloperidol tylko taką dawunię że ledwo mnie smyra hmmm przydałoby się więcej lorka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Ja dostawałem zastrzyki, jest w tabletkach w ogóle ten cały haloperidol?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 105 / 0
Jest. Nawet kiedyś w szpitalu kilka tabletek tego przyjąłem. A gościu obok łóżka chwalił sobie ten lek. Na mnie z tego co kojarzę działa w sposób zobojętnienia. Jeszcze po wyjściu a byłem tam tylko 3 dni doktorka kazała mi pobrać to kilka dni ale nie brałem bo to chyba siekiera.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Słyszałem rozmowę pielęgniarek że jedna z nich widziała na jakimś filmie amerykańskim wzmiankę o haloperidolu.
  • 60 / 8 / 0
Trochę mnie przetrzepała depresja ostatnio. Nawet nie trochę, bo od miesiąca nie wychodzę z domu. Lekarz powiedział, że haloperidol działa bardzo depresjogennie (5 mg biorę aktualnie) i pora przerzucić się na 1200 mg amisulprydu. Nie dawał mi dawkowania schodzenia, bo już wie, że i tak zrobię po swojemu. Nie mam żadnych innych leków na które mogłabym się przenieść zamiast halo, wszystkie pozostałe neuroleptyki już brałam, więc musimy bazować na tym, co biorę obecnie i mniej więcej działa. Myślę, że zejdę sobie 1 mg na dwa tygodnie, może trochę szybciej. Zostawię sobie 2 mg na wszelki wypadek i do niego napiszę, kiedy podnosimy amisulpryd. Ciężko będzie coś czuję.
rzeczy dzieją się tylko w twojej głowie
  • 71 / 6 / 0
PRL w tabletkach ja już po JEDENJ 1mg dostałem nerwobóli ucisk w klacie i atak paniki co to qurwa jest zgadzam się z postami tutaj powinni to wycofać i to dawno aaa i do tego pobudzenie psycho ruchowe ale nie takie przyjemne jak po fecie tylko uciążliwe. Blister tego gówna do dziś leży u mnie w zakamarku nawet nie chce na to patrzeć. W szpitalu mi to dawali ale było dużo diazepamnu i. v oraz domięśniowo to nie poczułem tego skurwysna dopiero na wypisie przeczytalem że to dawali. W kilku słowach idź pan w huj z tym diabłem. Ci którzy to przepisują sami powinni to żreć może by zmienili zdanie Halowpierdol jebany Pfu nigdy więcej.
  • 4894 / 853 / 0
Haloperidol i pasy nie jednego wyciągnęły z psychozy, jestem tego żywym przykładem. Lek pierwszego rzutu w silnych psychozach. A to że ma wiele ubokow to już inna sprawa.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 18 / 0
Dostawałem ten lek w szpitalu, jak miałem manię na psychozie i do tego relanium, takie combo.
Jak wyszedłem ze szpitala dostałem reckę i wykupiłem 100 tabletek po
5 mg, mój znajomy chwali ten lek, niewiem co można w nim lubieć, jak nie spałem 4 dni po fecie i widziałem kostuchy i makabryczne postacie w ciuchach i firankach to wziąłem 10 mg i powiem że niezły deliriant z tego haloperidolu, niewiem co można w nim lubić strasznie wjeżdża na głowię
(robi sieczkę z mózgu)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.