Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Więc może ktoś stosował coś na spowolnienie metabolizmu? Jakieś rośliny bądź bardziej sztuczne rzeczy?
kulunkele pisze:Ostatnio zjadłem już dwie łyżeczki i coś lekko poczułem, ale dość przyspiesza metabolizm, więc jak ktoś normalnie ma szybki to może być różnie, bo raczej lipa, jak was zaskoczy kret w jakimś klubie, gdzie wszystko jest olane łącznie ze ścianami na wysokość szyi...
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Ogólnie jak dla mnie długość działania, na początku czuć że zaczyna działać, ale później to już przez dobre kilka godzin spać się nie chce.
Musiałem "wyciszyć" działanie 3 afobamami bo by mnie kurwica w pracy zaatakowała, ale byłem chamski i tak.
Jedna tabletka i za mocno, dodam że jestem nałogowym kofeinistą i piję około 5-10 kaw dziennie, więc za cholerę nie rozumiem mej podatności na guaranę. Nie wypicie kawy w jakiś dzień kończy się sennością nie do opanowania i bólem głowy. Guarana to mocne pobudzenie. Chyba mniejsze dawki, są lepsze. Działa faktycznie długo około 6 h.
Ktoś pisał wcześniej, że ekstrakt może być za mocny dla początkujących zjadaczy guarany, więc standard, czy może kruszone liście?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.