Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Mi tez cos poczta przycina, jezeli chcesz mozesz napisac do mnie tutaj:
ac1d@vp.pl
lub:
sidius@Safe-mail.net
Poczta forumowa pewnie działa, nie działa ta, która jest pod forumową podpięta. Takie buty.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
po prostu w tym samym czasie bede mial ilex i kanne a naleze do ludzi niecierpliwych. ;)
gdy jakis czas temu bralem ssri (sertralina) to np. pilem czesto b.mocne kakao naturalne ktore tez jest ponoc jakims tam imao i nic sie nie dzialo zlego. wiec mysle ze laczenie ze soba roslin wykazujacych umiarkowane (?) dzialanie ssri/imao nie stwarza zadnego zagrozenia dla zdrowia... tym bardzie ze chociazby z tego forum idzie wyczytac ze ludzie czesto stosuja takie praktyki w celu osiagniecia lepszych efektow cokolwiek mialoby to znaczyc. ;)
aczkolwiek jesli ktos uwaza ze stanowczo zle mysle to prosze mnie poprawic. :)
Niecierpliwi szybciej fikają kozła, wiesz, w którą stronę.
Kakao a guayusa, to dwie różne rzeczy.
Tak, wiem, dużo tu miksują. Koza by się od tego porzygała a słoń przekręcił. No ale oczywiście, wybór należy do Ciebie. Poza tym to materiał roślinny, różna moc może być. Może być źle, albo nie być wcale. Se la wi.
ryzyka nie lubie ale jestem umiarkowanym eksperymentatorem wiec znajac mnie przemysle to jeszcze 20 razy i zrobie delikatne podejscie. :-D
Delikatne to już bardziej rozsądne podejście, o ile może o takim w ogóle być mowa. Tylko nie zapomnij wysłać kartki z podróży.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.