Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 195 / 5 / 0
Skoro Ilex to IMAO to jaki czas po braniu tramala można sobie to zaparzyć?
Standardowo 2 tygodnie czy można szybciej?
  • 3 / 1 / 0
Mogę pić Ilex przy kuracji 15mg NaSSA(Mirtor) ? Szkoda liści :(
  • 2972 / 1610 / 35
Absolutnie nie polecam.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3 / 1 / 0
Zespół serotoninowy wchodzi?
  • 1864 / 699 / 0
Zainteresowała mnie ta roślina, chętnie bym jej spróbował, ale czy można ją łaczyć z moklobemidem?
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2972 / 1610 / 35
W mniejszej ilości tak , wieksza ilość wzmocni siłę dzialania moklo musisz dobrac dawkę i dostosować ja do swojego organizmu.
W liściach guayusy zawarta jest wysoka ilość kofeiny (2-4%), inhibitorów MAO i polifenoli, a ponadto teobromina, l-teanina, kwas chlorogenowy i inne kwasy organiczne.
Dzięki L-Teaninie całkowicie inaczej czujesz pobudzenie dotyczy to tez obecności Teobrominy następuje wygładzenie telepawki i lęków jaką byś miał gdybyś kofeine w takiej ilosci przyjął z kawy.
Jest to stymulacja psychiczna dłuższa od kawy ale przyjemniejsza nieco lagodniejsza w smaku od Yerba Mate.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1864 / 699 / 0
Dzięki @Anna S za konkretną odpowiedź, zamówię jako dodatek do yerby :extasy:
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2972 / 1610 / 35
Parz podobnie jak Yerba mate.
  • 1864 / 699 / 0
Właśnie tak zamierzam robić, 100g na testa zamówione.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 3649 / 995 / 2
Mate i bombilla do Ilex guaysa
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.