Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Dla mnie szeroko dostępna efka byłaby boskim zmiłowaniem- doraźny komponent NRI do SSRI. Fenidatów muszę unikać, bo mają za duży potencjał rekreacyjny.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Moim marzenien jest widziec hektary ephedry na kaszel , akurat na zmeczenie ale bez szalu no idealna.
Moze nie w kilogramach ale jako herbatka.
Mogla by rosnac u nas jak chwast 1 pokolenie wystarczy aby uczynic raj z Polski.
Jesli 1 pokolenie tzw.pionierskie wyda plon i urosnie 2 pokolenie juz powinna dostosowac sie do grzybow i powietrza w naszym kraju , nie mrozy tylko brak sniegu izolacji jest problemem.
Snieg to izolator napada go duzo ro oslania przed mrozem pod gruba warstwa sniegu jest cieplo.
17 lipca 2018NegatywneWibracje pisze: Zależy, kto czego szuka. Rekreacyjnie wartość efki jest b. niska, ale jako funkcjonalny stim + do redukcji dla ćwiczących jest świetna. Ale tutaj chodzi głównie o etnobotaniczną zajawkę. Potencjał efedryny jako bazy do dalszych "badań" to sprawa niewymagająca nawet uświadamiania. ;-) Gorzej z otrzymaniem czystej substancji w tym celu- to już raczej robota dla zawodowca.
Dla mnie szeroko dostępna efka byłaby boskim zmiłowaniem- doraźny komponent NRI do SSRI. Fenidatów muszę unikać, bo mają za duży potencjał rekreacyjny.
Zastanawiam się nad suszem z chin, kosztował już ktoś z was herbatki z niej?
(Mt 10, 33).
chciałem zapytać czy kupowaliście ephedre sinica z alliexpress, jako herbatę chińską, jest to legalne w Polsce? Czy UC przyczepia się do paczek? Miał ktoś jakieś doświadczenie z kupnem? Czy może coś grozić jak przejmą paczkę?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.