Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Samo kakao przepyszne-aromatyczne, mocne i rozgrzewające. Trochę ciężko się w mleku rozpuszcza (co jest dla mnie zaletą niż wadą bowiem nie widać tu dodatkowego procesu chem. czy zbędnych ulepszaczy)
Kakao jest pyszne, ale chciałabym znaleźć dla niego jakiś inny niż mleko płyn.
Lubię kakao.
//edit:
poprawka
Dzięki, pindyjski!
Nom. kakao
Gen. kakao
Dat. kakao
Acc. kakao
Abl. kakao
Voc. kakao
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Masterfilter pisze:Nieprawda. Widać, że nigdy nie piłeś kakao (tak się to odmienia?) na mleku prosto od krowy. PRZE-JE-BANE
//edit:
poprawka
Dzięki, pindyjski!
IMHO
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
e: O, cynamon, tego mi brakowało! :D
– Jak zdołałaś wrócić?
Często pije kawe i róznie klepie..czasem tylko rozdraznia czasem fajna:)
Wczoraj wpilem najpierw kakałko z 4 łyżek i potem kawe..i normlnie jakoś super inaczej:) Musze potestować czy to przypadek czy cos współdziała
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.