Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dorzucić sobie w tle mocne kakao / papierosek i wiedza wchodzi jak ... w sumie nie powiem jak ;) bardzo dobrze! Kawa się przy tym chowa...
Przy pewnym - czystym towarze - dawka 20mg w zupełności wystarczy.
25 lutego 2022Kapibarra666 pisze: Stopy lodowate mimo 3 par skarpet. Gdyby nie to zimno
25 lutego 2022Kapibarra666 pisze: podsumowujac: 1 tabs 2- FA 60mg odpowiada 1 tabsowi dekstroamf 5 mg, przyjete po 2 razem zapewniaja lagodne pobudzenie idealne do sprzat
Nie bierzesz pod uwagę spierdolonej totalnie tolerki.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Zauważyłem ze mam dziwne tiki dosłownie chwilowego napinania bicka w prawej ręce. Odpowiednik szczękościsku?
Szczerze mówiąc spodziewałem się większej stymulacji, myślę że sporo za mała dawka ale tylko tyle mi 2-FA zostało.
26 lutego 2022PytamIZnikam pisze: pytanie czy 2-FA i 4-FMA sa legalne w polsce? czy mozna zamowic normalnie i bedzie ok?
(...)
31 marca 2022lvckyy pisze: 2-FA 30mg + 4F-MPH ~12.5mg oral + Monster 30minut wcześniej = lekko pobudziło, euforia chwilowa i bardzo krótka i większa koncentracja. Lekko zwiększona szybkość mowy i chęć rozmowy, motywacja. Serce nie telepie zbytnio, źrenice w normie w dzień, nie wiem jak w nocy.
Zauważyłem ze mam dziwne tiki dosłownie chwilowego napinania bicka w prawej ręce. Odpowiednik szczękościsku?
Szczerze mówiąc spodziewałem się większej stymulacji, myślę że sporo za mała dawka ale tylko tyle mi 2-FA zostało.
Chyba moja pierwsza fluoroamfetamina. Nigdy nie pamiętam czy to fma czy fa. Pamiętam, że dawki nie były z jakiegoś kosmosu. Pierwotnie wrzuciłem 2 x po ok 50mg (to były czasy gdzie żylowałem tolerke). W sumie fajnie było, humor w górę, zawiecha na telefonie i kompie. Muza jakąkolwiek wchodziła zajebiście. Pamiętam, że jeszcze poprawiłem 2-3 takimi kreskami i o 4 chciałem iść spać.
Ehe... Na pewno. Oczy jak 5zlotych i tyle było ze spania.
Z perspektywy czasu bardzo fajny funkcjonalny syim dla tych wszystkich których MPH karało. Problemem był brak napędu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.