Zawsze możesz poszukać jakichś pochaniaczy wilgoci w internetach, coś się znajdzie. Dokładnie co nie powiem bo nie praktykowałem takich metod dosuszania
Co to eksykator: http://pl.wikipedia.org/wiki/Eksykator
Na mój gust jak weźmiesz garnek, nasypiesz na dno MgSO4 czy innego środka suszącego, do tego wrzucisz zawinięte np. w folie spożywczą to co masz do wysuszenia i porobisz dziurki igłą OD GÓRY (żeby nie było kontaktu z środkiem suszącym), zakryjesz garnek pokrywką, uszczelnisz taśmą izolacyjną + owiniesz folią spożywczą powinno być OK.
Ale ja się nie znam, jedynie proponuję... ;)
PS - Tylko kup bezwodny ten siarczan...
To jest wydane pare zł Tak naprawdę. Możesz tez kupić jakiś środek przeciw pleśni i razem z "suszem" zamknąć w słoiku uszczelniając czymś słoik...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.