paniKetamina pisze:nie funkcjonowalam normalnie kladlam sie na lozku potem wstawalam chodzilam po pokoju potem znowu sie kladlam i tak w kolko. Nieprzyjemne uczucie. Na szczescie wszystko mineloalchemist pisze:Przez te dwa pierwsze dni dość "normalnie" funkcjonowałaś czy w łóżku spędziłaś cały czas?
ibogę zażywasz bez żadnej innej substancji czyli że walił ją tuż przed, na, lub w czasie skręta. Oprócz typowego skręta dochodzi działanie ibogi i flufffff. Trzeba zaczynać nisko, dorzucając z czasem i w razie czego odrazu zaprzestać.
@wolfster
zauważ jak często ludzie wracają do ćpania czegokolwiek (fajki,gandża,włodek,bruno) bo życie na trzeźwo ich nie "rajcuje".
Tutaj jest taka sama sytuacja - to nie tak, że wróciła mu chęć na H (wcześniej przez 2 miechy nie chciał) tylko sam stwierdził, że to nie warto etc. (o ile to ten o którym ja wiem). iboga zmniejsza także tolerkę na opiaty do zera, oczyszcza wątrobę i różne inne.
Czy dzieki swietej Marii ibogaina jest lepiej znosna?
Dziwi mnie jedna sprawa. Ten wątek trwa od 2007 roku do dziś, wprawdzie z przerwami ale w miarę regularnie Ktoś coś napisze - nawet w tym roku. Mimo tak długiego czasu, praktycznie wszystkie posty krążą wciąż obok tematu, wiedza nie jest w 100% pewna czy sprawdzona. Brakuje obszernych raportów z doświadczeń czy chociażby klinik leczących uzależnienia....
A jestem pewien, że kiedyś (nie wiem jak dawno temu, ale dawno :P) czytałem NA TYM forum (nie pamiętam w jakim wątku), bardzo obszerny tekst o ibogainie. Był pisany przez jednego z nas, po polsku. Z tego co sobie przypominam, facet kontaktował się chyba z jakimś holenderskim lekarzem czy kliniką. Musiał wysłać im wyniki swoich badań o jakie poprosili i wtedy otrzymał od nich odpowiednią dawkę. Spisał bardzo dokładnie swój trip, zdaje się, że opiekowała się nim żona. Podróż trwała chyba nawet ze 2-3 dni!
Nie mogę tego nigdzie znaleźć, nawet duckduckgo nie jest w stanie pomóc. Ktoś coś wie?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Pij eter, będziesz wielki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.