zwykły list na własny adres bierz. szansa, że ktoś to wychwyci jest praktycznie zerowa.
Jakis miesiac temu robilem zamowienie na 5g 4cmc i kilka tabsow eti. Niestety, celni przechwycili moja paczke i dodam, ze wszystko robilem na swoj adres i z mojego konta bankowego.
Teraz mam pytanie do was, czy celnicy moga byc w posiadaniu wyciagu z mojego konta bankowego? W tym przypadku bez szans z gadka, ze nic o tym nie wiem i nic nie zamawialem.
Jak byscie zrobili w moim przypadku, przyznawac sie ze zamawialem te srodki na wlasny uzytek? Z kolei nie jestem do konca przekonany czy celnicy maja wyciag moich przelewow, no bo jak to, to powinno chyba przejsc przez sanepid etc. pierw z tym, ze ja nie mam pojecia przez jakie organy to musi dalej tam przechodzic.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
20 listopada 2018ziomek996 pisze: Witam, czy po dwóch awizo(wezwanie UC), minął prawie miesiąc po terminie na odbiór drugiego awizo. W międzyczasie jeden list z kraju ryzyka przyszedł. Duża szansa na spokój jest? Bo niedługo trzeba będzie znów trochę czasu kupić.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.