Do podgrzewacza się nikt nie przyczepi.
czy piesek (albo te mistyczne mAsZynY) w dwóch parach bokserek, może jakichś kalesonach i grubych gaciach będzie w stanie coś wyniuchać? w sensie no ja wiem ze jak postawią mi psa uzależnionego od fety to znajdzie mi od razu, ale na tym lotnisku chyba pies nigdy lapy swoją droga nie postawił
mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
19 października 2020n0vember pisze: mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
Podziel się posiłkiem, chamie
19 października 2020n0vember pisze: czy piesek (albo te mistyczne mAsZynY) w dwóch parach bokserek, może jakichś kalesonach i grubych gaciach będzie w stanie coś wyniuchać?
19 października 2020n0vember pisze: ale na tym lotnisku chyba pies nigdy lapy swoją droga nie postawił
19 października 2020n0vember pisze: mysle żeby wpakować to w majty jak szef, albo po prostu wrzucić luzem do plecaka z jakimiś kamyczkami i piaskiem, bo ema jest brązowo przezroczysta, ale nie wiem co z wladkiem
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Lepiej ogarnąć coś na miejscu.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.