Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / 2 / 0
Witam.

Chcę zrobić 50 g mieszanki, a jako podkładu użyje fake hashu.
Ile i jakiego kanna uzyc?

Dodam, że mam zerową tolerancje i chcę aby to klepało porządnie po spaleniu 0,3 g w krótkim czasie;)

Czekam na wasze propozycje.
  • 3899 / 242 / 13
hipollek - zależy jakie proporcje; jak produkuje osrany leń to pewnie dojebie cukru dużo, żeby się szybciej wyrobiło, no a jak włożysz w to chociaż trochę pracy to wlewasz mało invertowanego i wyrabiasz aż się ładnie sklei. Co do smaku - osobiście nie jaram kannabinoidów wcale i nigdy w życiu nawet nie spróbowałem, ale kumplom smakuje normalnie podkładem, czyli w tym wypadku miętą.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2 / / 0
Witam wszystkich i jak który ze sposobów dla was jest najlepszy?
  • 2714 / 513 / 0
Może niekoniecznie odn. produkcji fake hashu... ale mam dwa pytania.

1. Czy 1g AM 2201 spokojnie rozłoży się równomiernie na 50g fake hashu? Używając metody z mikrofalą (jest na yt).
2. Taka rozkminka mnie zaczęła męczyć przy wczorajszym paleniu. Co jeśli, ktoś chciałby podgrzać zapalniczką fake hash z AM 2201, tak jak to się robi przy grudzie? Czy AM nie ulegnie przypadkiem waporyzacji?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 59 / / 0
ile podkładu dodać do 1g kanny można 30g? bo jeden gosc pisał że 1gkanny na 14g podkładu...
  • 1392 / 10 / 0
RandyCouture pisze:
ile podkładu dodać do 1g kanny można 30g? bo jeden gosc pisał że 1gkanny na 14g podkładu...
A czy Ty masz świadomość, że "kanny" jest kilkadziesiąt (jak nie -set) "rodzajów"? Jedne substancje są dobre w proporcji 1:10, inne 1:30, a kolejne 1:50. Napisz łaskawie, co konkretnie masz, jeśli chcesz uzyskać użyteczną odpowiedź.
  • 59 / / 0
chodzi o kanne AM-2201
  • 2714 / 513 / 0
Powodzenia w paleniu maczanki na am w proporcjach 1:14 bez tolerki %-D

Nie mogę Ci doradzić, jeśli nie wiem na ile masz wyrobioną tolerke.

Z zerową zrób 1:40 i będzie ok.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2013 przez UltraViolence, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 59 / / 0
tylko to nie maczanka tylko fake hash ale to na jedno wychodzi? a typ z fake hash.com dodawał do kilo podkładu 70g AM-2201 to chyba za duzo dla kogos bez tolerki?
  • 2 / / 0
dasa pisze:
Linki powyżej to jest fake który mi wyszedł modyfikujac wszystkie przepisy które tu znalazlem i za 10 razem wyszlo dobrze. Lepkie twarde nie kruszy sie przy podgrzaniu zachowuje się jak normalny hash po paleniu puszcza soki ladne brazowe. Zaznaczam ze kolor troche zielony bo nie kombinowalem jeszcze z kawa ani z zadnymi barwnikami poprostu naraze chicalem uzyskac konsystencję :-)
a jakie jest w smaku?
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.