Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Ile acetonu uzyc do rozcienczenia 1g JWH-081?

Jak pozniej to nakladacie na susz tak by bylo rownomiernie? zakladajac ze nie mam atomizera czy czegokolwiek innego, a jedynie rzeczy dostepne w domu :)
  • 6 / / 0
a THF(tetrahydrofuran) nada sie do rozpuszczania jwh, czy juz lepiej aceton, spirol?
  • 666 / 2 / 0
wystarczylo looknac na wiki i znal bys odpowiedz. nie wiem czy chciales zablysnac ze znasz taki zwiazek chemiczny czy jestes az tak tepy.
  • 6 / / 0
na wiki czytalem., poprostu nie wiem czy cos sie z kana nie stanie, straci na mocy albo sie jakos rozłoży.
  • 666 / 2 / 0
mysle ze predzej tobie sie cos stanie niz jwh...
  • 128 / 6 / 0
muszę przyznać, że sposób z folią jednak działa :D nie wiem dlaczego, ale na foli wszystko elegancko odparowuje.
  • 839 / 7 / 0
Jaki nośnik z zielarskiego dobrze się nadaje pod maczankę w dużej ilości? Marshmalow mi się nie chce mawiać specjalnie chyba, że to jest w markecie dostępne czy gdzieś.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
W zielarskim.Po naszemu sie to zwie Prawoślaz.W aptekach też można dostać.
  • 839 / 7 / 0
Thx. Jakie to jest w smaku? Jestem palaczem, więc nie cipą co ją wszystko gryzie, ale wolałbym uniknąć jakiegoś aptecznego aromatu. PS: nie chodzi oczywiście o korzeń prawoślazu? Całośc nadaje się do nasączania czy trzeba to przebierac?
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Nie paliłes nigdy żadnej mieszanki?Jakiego podkładu byś nie użył to będzie paskudne.Jak lubisz tytoń to możesz zrobić odpowiednio mocną maczanine i mieszać z tytexem, albo czymkolwiek zdatnym do palenia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.