Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Poszukaj w dziale syntetyczne kanna. Stawiam na AM-2201.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 43 / 0
Moje ulubione maczanki to:

- Hardcore (Kolekcjonerzy - stacjonarny sklep)
- Hardcore by Waikiki Ben (Kolekcjonerzy - stacjonarny sklep)
- Bad Boy (SmartXShop - stacjonarny sklep)

Jeśli ktoś wie na jakich kanna to było, to za podanie będę wdzięczny.
  • 112 / 5 / 0
ben jest na 5fakb, pierwsze zapalenie niszczy baaaardzo kazde kolejne coraz mniej i czeba wiecej skolekcjonowac ;)
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
U nas nazywa sie to magenta, aktualnie czarny ognień. Kinderćpuny dzień w dzień to kupują. Mój kolega (20lat) Na początku po jednym buchu pojechał do szpitala...
am 2201 1:10g
Pierwszy raz jest tragiczny, ja miałem szczęście bo po stymulantach byłem.
  • 388 / 3 / 0
Pamietam jak pierwszy raz zajarałem SPICE GOLD - działanie zaczynało się po godzinie (dlaczego?) więc radośnie przyjąłem 4 wiaderka bo nic nie chwytało. Jak w końcu załapało to nie mogłem się z wyra ogarnąć, ani zmienić kanału w telewizorze.
  • 43 / / 0
Paliłem to około 6 miesięcy w częstotliwości co 2-5 dni .Obstawiałbym że w tej mieszance siedzą kannabinoidy często zmieniające się z cząsteczką fluorową o w wysokim stężeniu , bardzo aktywne mogłem wrzucić 2-3 szlugi do 0,5 g i i tak 1 gruba lufa na 3 osoby składała każdego ,Bania jest naprawdę mocna , osoba bez tolerancji może się nieco wystraszyć . Po dłuższym czasie palenia nastąpił u mnie ból kości , głowę to rysuje strasznie w trakcie ciągów kompletny kisiel w berecie .
Lepiej już zrobić sobie własną maczane . Ogólnie nie polecam tego kadzidła .
  • 1931 / 318 / 0
Git roman - jedna z nielicznych rzeczy, która poskładała mnie na łopatki
Sensimila - pierwszy sort był niezły
Tajfun - druga pod względem mocy mieszanka hehe
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 1 / 0
Witam, jako, że istnienie wątek o pierwszych legendach kanna i z racji tego, że zrobił się tam mały syf zarzucam temat o późniejszej generacji Kanna, do tąd nie poznanych w mieszankach. Większość pewnie pamięta Konkreta, Misze czy też Grzebienia. Na forum widnieje raport o składach tego sklepu po deledze mojej trójcy :). Pytanie co zawierały te maczanki. Z nie oficjalnych doniesień mówi się o AM-694 w Konkrecie z możliwym dodaniem JWH-018. Z raportu i tabelek http://www.fileden.com/files/2012/3/12/ ... 0159-0.pdf jednak wynika, że JWH-018 i AM-694 nie łączyło się ze sobą w dwuskładnikach. JWH-018 mimo delegalizacji było dalej używane i od niego (wedle raportu) zaczynała się cała gałęź kanna. Z Fig3 można wywnioskować równierz trójskładnik a droga między -018 a AM prowadziła przez RCS-4 lub JWH-081. Co do czterech kanna w składach nic nie podano a jeżeli chodzi o pięć (Fig4) to już na prawde kombinowanie. Tak czy siak zapraszam do dyskusji, może ktoś ma jakieś na prawdę dobrą teorie. Tabelek nie wklejałem bo zbyt czasu nie mam na to ale pomoc macie w linku. Dodam też od siebie, że z początku uznałem JWH-073 jako jeden z składów ale szybko to obalono na dopalamy a i ja sam o tym coś nie coś doczytałem i też obalam. Mało jest na temat -250, która też była w tamtym okresie popularna a mogła być. Co do składów reszty nic mi nie wiadomo.
  • 1472 / 26 / 0
O która generacje chodzi Ci dokładnie, kolekcjoner powstał w drugiej generacji ,może w końcówce pierwszej ,a wtedy nie był jeszcze popularny na pewno

Drugą od maja 2009 do sierpnia 2010

czy od wrzesnia 2010 ,tuz przed zamknięcie sklepów i spzredaz internetową

co by nie było można wykluczyć JWH-018 w składzie z któryś tych mieszanek ,Kolekcjoner nie pozwolił by sobie na sprzedaż nielegalu , to była zbyt duża firma
  • 27 / 1 / 0
Drugą od maja 2009 do sierpnia 2010 :) o to chodzi. Chodź można podawać i z trzeciej generacji (część w raporcie Chonga).
Mi też ta -018 nie pasowała a informacja pochodzi z dopalamy gdzie jeden z kolegów uzyskał informacje od byłego pracownika kolekcjonera. Na moje pytanie kolek nie udzielił informacji a pracownik mógł pomylić -018 z -081. Tak czy siak krąg kanna się zmniejsza odpadła -073, teraz -018. Jest jeszcze CP (skład Tajfuna, a w moim odczuciu Tajfun był dużo inny od Konkreta) i JWH-250. Takich jak HU-210 lub -200 wogóle nie dodawano (wedle raportu). Pamiętam Bake i była podobna do Konkreta (była na -081 właśnie) więdz opstawiam te AM-694 (z opisów portalu wygląda na to, że te kanna było na 100%) z -081 + coś co zdelegalizowano w 2010r (CP lub -250).
Z innych składów widać właśnie, że kolekcjoner miał legalny skład ale inne duże firmy jak Euforia czy też Dopalacze miały w sobie nie legalne (tak na marginesie).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.